Voňavé balíčky James Bond majú svojich víťazov

James Bond Foto: FAnn parfumérie

Spravodajský portál SITA.sk v spolupráci s Bontonfilm.sk pri príležitosti uvedenia nového filmu Život je život si pre vás pripravili súťaž o prestížne vône a sprchové gély James Bond od spoločnosti FAnn parfumérie.

Buďte ako český herec Ondřej Vetchý alias James Bond v najnovšom filme Život je život, ktorý často uniká z reality do snového sveta a v ňom sa (tajne?) stretáva s krásnou slovenskou speváčkou Kristínou.

Ondřej Vetchý a Simona Stašová tvoria filmový manželský pár a riešia nielen milostné a životné eskapády svojich 3 dcér, ale predovšetkým svoje vlastné. Za snímkou sú autori úspešnej komédie Láska je láska, oproti „Láske“ však „Život“ sľubuje viac humoru, fantázie a bláznivých situácií. Tak ako to už v živote býva… Ondřej Vetchý sa navyše vo filme objaví v dvojrole dvoch úplne odlišných mužov. A jednému z nich hlavu poriadne poblázni šarmantná slovenka speváčka Kristína Peláková.

TRAILER: Život je život

Hlava rodiny, zasmušilý a prísny František (Ondřej Vetchý) by po boku svojich troch dcér rád videl schopných a úspešných mužov. Lenže všetky majú veľký „talent“ nachádzať si pravý opak. Najstaršia dcéra sa musí aj so svojím neúspešným manželom nasťahovať späť k rodičom a v rámci možností sa ďalej snaží otehotnieť. Prostrednej dcérenke sa zas neomylne lepia na päty iba úplní exoti a mimoňovia. A najmladšia dcéra? Tá je zas milostne úspešná až príliš. Má šestnásť, je tehotná a nevie s kým.

Navyše sa začína rúcať tradičná oáza a pevný bod manželskej dvojice – dovolenka. Každý rok sa jazdí „na Mácháč“, ale Jana (Simona Stašová) začína snívať o mori. Potom sa v jej živote objaví bohémsky spisovateľ s ľahko samovražednými sklonmi, v tom Františkovom zas krásna kolegyňa so španielskymi koreňmi (áno, je to ona, naša Kristína)… a začnú sa diať veci. Všetky malé príbehy dávajú dokopy jeden veľký a zábavný život so situáciami, ktoré pozná každý z nás.

Ibaže každý nevedie ešte druhý a o dosť dobrodružnejší život ako neohrozený agent. František áno.

Súťažíme o 3x exkluzívne kozmetické balíčky James Bond 007 a James Bond 007 for Women v hodnote 84 €, ktoré do súťaže venovali FAnn parfumérie.

Obsah balíčka:

1 x toaletná voda 007 pre mužov

1 x sprchový gél 007 pre mužov

1 x toaletná voda 007 pre ženy

1 x sprchový gél 007 pre ženy

Foto: FAnn parfumérie

Ak chcete vyhrať jeden z troch voňavých balíčkov, musíte správne odpovedať na súťažnú otázku.

Súťažná otázka

Kto je autorom scenára k filmu Život je život?

Správna odpoveď – Martin Horský

Víťazom srdečne gratulujeme

Mária Maxianová – Piešťany

Nikola Annušová – Bratislava

Denisa Duchoňová – Zlaté Moravce

Správnu odpoveď nájdete na www.bontonfilm.sk

Súťaž trvá do 25. mája 2015.

Súťaž je ukončená od 12:00:00 25.05.2015. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na našich stránkach iné súťaže na našej stránke

Súťaž bola ukončená 12:00:00 25.05.2015. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na SITA.sk
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať