Súťaž o vstup na podujatie Za vínom do Šenkvíc vyžrebovaná!

Už po štvrtýkrát sa 6.6.2015 otvoria pre milovníkov vína pivnice v najväčšej malokarpatskej vinohradníckej obci Šenkvice, aby ponúkli svoje tekuté poklady. Tentokrát však organizátori – miestny Spolok vinárov a vinohradníkov v spolupráci s Kultúrnym a informačným strediskom a Obcou Šenkvice pripravili pre hostí aj špeciálne prekvapenie.

V deň konania akcie Za vínom do Šenkvíc bude totiž verejnosti sprístupnený vo vinici za bývalým Obecným úradom Náučný vinohradnícky chodník. Tvorí ho vzorka vysadených 30 najznámejších starých a nových odrôd viniča. Tento pestovateľský miniskanzen je prepojený aj na nový vyše kilometrový náučný chodník, ktorý vedie centrom obce a spája 9 historických pozoruhodností od bývalej obecnej školy po kaplnku na Hornom cintoríne.

V spomínanú prvú júnovú sobotu sa od 12:00 do 21.00 hod. predstaví 34 vinárov ponúkajúcich na 19 stanoviskách desiatky druhov vín. Srdečne Vás pozývame na tento unikátny a pritom komorný formát ochutnávania vín veľkých aj malých vinárov. Cena vstupenky obsahuje okrem tradičnej kapsičky, degustačného pohárika, bezplatnej kyvadlovej dopravy a katalógu vinárov aj bonus na nákup vína v hodnote 10€.

Predaj vstupeniek: prostredníctvom portálu TICKETPORTAL formou služby HOMETICKET – doma vytlačená vstupenka.

Hrajte o 4 vstupenky na podujatie Za vínom do Šenkvíc!

Súťažná otázka:

Vymenujte aspoň troch zúčastnených vinárov na podujatí Za vínom do Šenkvíc

Správnu odpoveď nájdete na www.senkvickevino.sk

Súťaž trvala do 31. mája 2015

Výhercovia:

Lucia Kováčová, Bratislava

Ľudmila Zíková, Nitra

Súťaž bola ukončená 23:59:10 31.05.2015. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na SITA.sk
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať