Súťaž so Strážcom Mesiaca Munom bola vyžrebovaná

Muno: Strážca Mesiaca Foto: Forum Film

Spravodajský portál SITA.sk a distribučná spoločnosť Forum Film Slovakia si pre vás pripravili jedinečnú súťaž s rozprávkovou postavičkou Muno.

Vo fantastickom svete žije malý faun Muno, ktorý sa jedného dňa stane Strážcom Mesiaca, tým, ktorý prináša noc a stráži vaše sny. Kto z vás by také niečo nechcel? Muno je ešte neskúsený a plachý, zatiaľ čo Strážca Slnka Sohón, je sebavedomý frajer. Napriek tomu títo dvaja strážcovia musia držať spolu, aby svet udržali v rovnováhe.

Muna a Sohóna na ceste plnej nástrah sprevádza Glim, krehká vosková bábika, ktorá vychádza von len za súmraku alebo za úsvitu. Deň aj noc by jej ublížili – buď by sa roztopila alebo by zamrzla. Glim miluje dobrodružstvo a chce spoznať svet! Jej šanca príde v deň slávnostného ceremoniálu, ktorý sa koná len raz za 350 rokov a kedy deň a noc stoja bok po boku, aby si zvolili nových strážcov. Dokonale ovláda pohyby nebeských telies, a preto keď sa Muno ocitá v problémoch, beží mu na pomoc. A zrazu sa všetci traja ocitnú na dobrodružnej a zároveň nebezpečnej výprave za záchranou Slnka a Mesiaca. Pridaj sa k ním aj ty!

Zapojte sa do súťaže a získajte filmové darčeky Muno: Strážca Mesiaca. Traja z vás, ktorí správne zodpovedia súťažnú otázku získajú tričko a pexeso s filmovým motívom.

Súťažná otázka:

Ako sa volá krehká vosková bábika, ktorá sprevádza Muna a Sohóna na ich dobrodružstvách?

Správna odpoveď

Glim

Víťazom srdečne gratulujeme

Helena Nosková – Piešťany

Viera Hercegová – Veľké Uľany

Kristína Toračiová – Bratislava

Správne odpovede môžete vypĺňať do 25. septembra 2015.

Foto: Forum Film
Súťaž je ukončená od 12:00:00 25.09.2015. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na našich stránkach iné súťaže na našej stránke

Súťaž bola ukončená 12:00:00 25.09.2015. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na SITA.sk
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať