Vyhrajte lietanie vo veternom tuneli pre dve osoby

Hurricanefactory.com/tatralandia/sk

Portál Webnoviny.sk pre Vás pripravil súťaž o lietanie vo veternom tuneli – WIND STARTER, pre dve osoby!

Kto povedal, že adrenalín je len pre mužov? Ženy sú síce nežnejšie navonok, ale v ich vnútri žije malý čertík, ktorý si poskočí nielen pri slove darček, ale aj adrenalín. A ak aj vy doma takéhoto čertíka máte, určite by ste na klasické darčeky mali zabudnúť.Neviete si dať rady, čím obdarovať ženu? Parfémov má v kúpeľni plnú poličku, oblečenie sa už nezmestí do skrine a panvíc máte doma toľko, že si môžete otvoriť vlastný obchod? Máme pre vás jednu radu. Choďte na to úplne inak než doteraz a spojte dokopy slová žena, darček a adrenalín. My vám prezradíme, ako jednou ranou zabijete až

tri muchy aj vtedy, keď sa o hlavnú úlohu bije nielen adrenalínový čertík, ale aj „umrnčaný strach“.

Zažiť skok z lietadla, ale zo žiadneho nevyskočiť?

Strach z výšok je jednou z najčastejších príčin, prečo ľudia nikdy neskočia s padákom z lietadla. A to aj napriek tomu, že je to jeden z ich najväčších snov. Predstavte si, ako ten malý čertík vo vnútri vašej milovanej manželky, sestry či mamy vykrikuje, ako by si chcel ísť skočiť, avšak tam v kúte sedí ustráchané stvorenie menom Strach, ktoré má závraty už len pri pomyslení na lietadlo. Spravte kompromis a darujte jej ten najbezpečnejší adrenalín v Hurricane Factory. Je to miesto, kde bude môcť na vlastnej koži zažiť, aké je to lietať a bojovať s hurikánom. Vzduch vo veternom tuneli prúdi rýchlosťou až 270 km / h, čo je rýchlosť skutočného hurikánu. Samozrejme, s jedným rozdielom. V tom našom nikomu nič nehrozí.Skočiť z útesu, ale neriskovať svoj život

Predstavte si, že sa prechádzate po pláži niekde v Karibiku, keď zrazu objavíte nádherný útes týčiaci sa nad azúrovým oceánom. Oči vašej nežnejšej polovičky zaplesajú radosťou, no o chvíľu hneď aj zosmutnejú. Ako by si len rady z toho útesu skočili ako vo filme Modrá lagúna, ale je tu jeden háčik. Strach. S tým už síce nič neurobíte a z útesu sa skákať nebude, ale môžete jej darovať aspoň ten pocit. Vo veternom tuneli Hurricane factory zažijete pocit voľného pádu, akoby ste skákali z desaťmetrového útesu priamo do mora. Jediné, čo bude vaša milá potrebovať, je dobrá predstavivosť. A tá ženám nechýba. Bungee jumping bez nočných môr!

Stojíte na zábradlí vysokého mosta, ktorý spája dva brehy rozbúrenej rieky. Nohu máte pripevnenú o lano a vy sa odhodlávate skočiť. Skočíte, no zle pripevnené lano sa odtrhne a vy sa strácate v rozbúrenej rieke… Nie, nepíšeme scenár hororového filmu. Strach má rôzne podoby a zabráni nám aj v takom sne, akým je bungee jumping.

Je snom vašej nežnej polovičky bungee jumping, no bojí sa? Aj v tomto prípade vám prinášame to najlepšie riešenie – Hurricane factory. So strachom málokedy vyhráte. Ak však naň pôjdete úplne inak, nielenže ho „prekabátite”, ale nežnejšej časti vašej rodiny pripravíte skutočne originálny darček.

Súťažná otázka:

Aká je minimálna veková hranica na lietanie?

Odpoveď nájdete na webe: Hurricane factory

Súťaži sa o lietanie vo veternom tuneli – WIND STARTER pre dve osoby!

Výhercom sa stala:

Petra Luleyová, Horný Ohaj

Súťaž bola ukončená 15:01:46 04.01.2016. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na SITA.sk
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať