Vstupenky na rozlúčkové predstavenie IMT Smile a Lúčnice

IMT Smile a Lúčnica na predstavení Made in Slovakia
IMT Smile a Lúčnica na predstavení Made in Slovakia

Strhujúci hudobno-tanečný projekt Made in Slovakia si získal v decembri svojím veľkolepým prevedením Košice, Bratislavu i Prahu. Kapelu IMT Smile a Umelecký súbor Lúčnica na spoločnom pódiu si prišlo vychutnať vyše 30 tisíc nadšených divákov. Na ďalších čakajú ešte dve rozlúčkové predstavenia na bratislavskom Zimnom štadióne O. Nepelu.

Po premiérovom úspechu v roku 2014 sa IMT Smile a Lúčnica tešili ešte väčšiemu ošiaľu okolo ich predstavení koncom uplynulého roka. Toto netradičné spojenie folklóru a poprocku si svojím neutíchajúcim záujmom diváci vypýtali hneď niekoľkokrát. Dvakrát vypredali košickú Steel Arénu, neskôr potešili divákov v Prahe, kde zaznamenali standing ovation sedemtisícového davu v O2 aréne a rok 2015 zavŕšili dvoma beznádejne vypredanými predstaveniami v bratislavskej Incheba Expo Aréne.

Sklabu Niekto ako kráľ vo verzii s ľudovou piesňou A ja taká dzivočka (cingilingibom) nahrali IMT Smile s orchestrom a speváckou skupinou Lúčnice pri príležitosti spoločných hudobno-tanečných predstavení Made in Slovakia.

Počas sviatkov načerpali protagonisti Made in Slovakia energiu na posledné dve predstavenia, ktoré sa uskutočnia v Bratislave 9. a 10. januára na Zimnom štadióne O. Nepelu. Diváci tak majú poslednú šancu zhliadnuť túto show na koncertnom pódiu, nakoľko ide o rozlúčkové predstavenia. Potvrdzujú to aj slová lídra IMT Smile a jedného z producentov projektu, Ivana Táslera: „Tých päť predstavení, ktoré sme v decembri odohrali, bolo úžasných. Opäť sme zažili tú neopísateľnú atmosféru a energiu publika. Napriek tomu, že tento projekt nám robí obrovskú radosť, je aj nesmierne náročný a čakajú nás naozaj posledné dve predstavenia. Aj keď tomu mnohí nemôžu uveriť a neustále sa nás ľudia pýtajú, či nepridáme ďalšie. Myslím, že v najlepšom treba skončiť… Aj keď prezradím, že končíme len na koncertných pódiách. Projekt bude ešte chvíľu žiť a máme s ním jeden veľký plán. Verím, že všetko pôjde podľa našich predstáv a čoskoro budem môcť prezradiť viac.“

IMT Smile a Lúčnica sa tak s predstavením Made in Slovakia, s choreografiami umeleckého vedúceho Lúčnice prof. Štefana Nosáľa a hitmi Ivana Táslera, predstavia publiku naposledy 9. a 10. januára v Bratislave. Posledných pár vstupeniek je ešte dostupných v sieti Ticketportal.

Súťažná otázka:

Kto je režisérom hudobno-tanečného projektu Made in Slovakia?

Odpoveď nájdete aj na: www.facebook.com/imtlucnica

Súťaží sa o 2 vstupenky na státie (pre 1 výhercu) na rozlúčkové predstavenie Made in Slovakia 10. januára 2016 v Bratislave.

Výhercu zverejníme vo štvrtokk 7. januára o 10:00.

Súťaž bola ukončená 14:07:47 07.01.2016. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na SITA.sk
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať