SÚŤAŽ -Keď si šťastný, SPIEVAJ…

"Keď si šťastný, SPIEVAJ…"

Tvorcovia Mimoňov a Tajného života maznáčikov sa tentokrát vydali dobývať kiná s príbehom, ktorý vám pohladí nielen dušu, ale aj uši. Krátko pred Vianocami – 22. 12. 2016 – nastupuje do slovenských kín animovaná komédia Spievaj. Predvedú sa vám v nej zvieratká, v ktorých driemu skryté spevácke talenty. Svoje hlasy zvieratkám prepožičajú dabingoví herci zvučných mien – napríklad Maroš Kramár, Diana Mórová, Emma Drobná, Kamila Magálová, Štefan Skrúcaný, Roman Pomajbo, Peter Marcin, Richard Stanke, Michal Hudák, Vladimír Kobielsky, Eva Sakálová, Lukáš Frlajs, Patrik Vyskočil a ďalší. Podnikavý chlapík Buster Moon má poslednú šancu zachrániť divadlo, ktoré zdedil po svojom otcovi. Všetko staví na jednu kartu – na veľkolepú talentovú spevácku súťaž, akú svet ešte nevidel. A rovnako ako je pestré zloženie zvieracích súťažiacich, je pestrý aj ich repertoár, ktorý sa rozpína od Franka Sinatru až po Lady Gaga.

"Keď si šťastný, SPIEVAJ…"

V deň súťaže sa pred Busterovým divadlom vytvorí dllhočizný rad nadšencov, ktorí veria vo svoje víťazstvo. Medzi nimi čakajú aj očividné talenty, no aj šikovní speváci majúci strach prejaviť sa. Lenže keď máte sen, mali by ste za ním ísť, aj keby ste mali pri svojom snažení na chvíľu padnúť. Ako hovorí Buster Moon: „Na tom, že dopadnete na dno, je najlepšie to, že ďalej už vedie cesta len hore.“

"Keď si šťastný, SPIEVAJ…"

Producent Chris Meledandri, v ktorého hlave sa zrodili geniálni Mimoni, a režisér Garth Jennings sa zhodujú, že tento príbeh vznikol aj vďaka ich posadnutosti hudbou. Film je „napeckovaný“ muzikou, zaznie v ňom viac ako šesťdesiat hitov, vrátane tých, ktoré práve teraz dominujú na popredných priečkach hitparád. „Hudba dotvára charaktery jednotlivých hrdinov a pomáha ich minipríbehy skladať dokopy,“ hovorí režisér Jennings.

SÚŤAŽNÁ OTÁZKA :

Kedy príde do slovenských kín animovaná komédia „Keď si šťastný, SPIEVAJ…“ ?

Súťaž trvá do 2.1.2017

VÝHERCA : Karolína Meľuchová, Spišské Podhradie

SRDEČNE BLAHOŽELÁME !

Súťaž bola ukončená 13:00:00 02.01.2017. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na SITA.sk
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať