Obrazom: Putin oslávil 63. narodeniny, strelil sedem gólov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Prezident Putin oslávil 63. narodeniny, strelil sedem gólov
Ruský prezident Vladimir Putin oslávil svoje 63. narodeniny na ľade. V hokejovom zápase v Šajba aréne bol najlepším hráčom - strelil sedem gólov a pridal aj tri asistencie. Jeho tím, v ktorom boli aj bývalé hviezdy NHL Viačeslav Fetisov či Pavel Bure, zvíťazil 15:10. V mužstve súpera hral minister obrany Sergej Šojgu, ale aj oligarchovia Gennadij Timčenko či Arkady Rotenberg. Soči, 7. október 2015. Foto: RIA-Novosti, Kremlin Pool Photo via AP

MOSKVA 8. októbra (WebNoviny.sk) – Ruský prezident Vladimir Putin v stredu oslávil svoje 63. narodeniny na ľade. V hokejovom zápase v Šajba aréne v Soči bol najlepším hráčom – strelil sedem gólov a pridal aj tri asistencie. Jeho tím, v ktorom boli aj bývalé hviezdy NHL Viačeslav Fetisov či Pavel Bure, zvíťazil 15:10.

Obrazom: Putin oslávil 63. narodeniny na ľade

V mužstve súpera hral minister obrany Sergej Šojgu, ale aj oligarchovia Gennadij Timčenko či Arkadij Rotenberg. Oboch zasiahli protiruské sankcie pre ich väzby na Putina po tom, čo Rusko obsadilo Krym. Po zápase, ktorý naživo vysielala ruská televízia, dostal ruský prezident pohár za triumf jeho tímu a medailu za jeho podporu hokeja.

Po minulé roky Putin nezvykol mať v deň svojich narodenín sviatočný program – plnil obvyklé povinnosti prezidenta a premiéra. Výnimkou bol minulý rok, keď si prvýkrát za mnohé roky na svoje narodeniny zobral dovolenku, odcestoval na Sibír a tento deň strávil v tajge.

Video: Vladimir Putin zažiaril v hokejovom zápase

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Pavel BureSergej ŠojguViačeslav FetisovVladimir Putin