Spevák Karel Gott absolvuje poslednú fázu chemoterapie

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Karel Gott
Karel Gott Foto: SITA/Marián Peiger

PRAHA 23. februára (WebNoviny.sk) – Poslednú, šiestu fázu chemoterapie absolvuje aktuálne vo Všeobecnej fakultnej nemocnici v Prahe mnohonásobný československý a český Zlatý slávik, spevák Karel Gott (76), ktorému vlani v jesenných mesiacoch diagnostikovali rakovinové ochorenie lymfatických uzlín.

Aj keď sa spevák pred časom vyjadril, že výsledky doterajšej liečby sú pozitívne a že lekári ho informovali, že nádor takmer úplne zmizol, až teraz sa ukáže, či bola liečba účinná a či sa rakovinu skutočne podarilo poraziť.

„Zlatý hlas z Prahy“, ktorý disponuje značným množstvom verných fanúšikov nielen v ČR, ale aj na Slovensku, v nemecky hovoriacich krajinách, v Maďarsku, Poľsku, Rusku či ďalších štátoch, musí teraz vyčkať na kontrolu všetkých nálezov po skončení šiestej chemoterapie a na rozhodnutie lekárskeho konzília o ďalšom postupe vrátane prípadnej možnosti nasadenia ďalšej liečby. Informovali o tom české médiá.

Podľa stanoviska, ktoré poskytla v polovici februára internetovému vydaniu denníka Blesk spevákova hovorkyňa Aneta Stolzová, Karel Gott „teraz nechce odpovedať na otázky týkajúce sa svojho zdravotného stavu“. „Sú pre neho priveľmi osobné. Len čo mu tím lekárov oznámi výsledky po ukončení onkologickej liečby, pán Gott sa vyjadrí,“ uviedla.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Karel Gott