Video: Streľbu na koncerte v New Yorku neprežil jeden človek

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
New York
Zásah polície a záchranárov v klube Irving Plaza, v ktorom sa strieľalo. New York, 25. máj 2016. Foto: SITA/AP

NEW YORK 26. mája (WebNoviny.sk) – Jeden človek vo štvrtok zahynul a ďalšie tri osoby utrpeli zranenia pri streľbe, ku ktorej došlo v newyorskej štvrti Manhattan, v koncertnej sále, kde mal vystúpiť hiphopový spevák a herec T.I. Informovala o tom agentúra AP.

Predstaviteľ miestnej polície uviedol, že k streľbe došlo v stredu o 22.15 h miestneho času (04.15 h SELČ) v koncertnej sále Irving Plaza, pričom 34-ročný muž utrpel strelné poranenie hrudníka, ďalšieho 33-ročného muža zasiahol výstrel do brucha a 26-ročná žena utrpela zranenie nohy. Všetci traja boli prevezení do nemocnice, kde jeden z ťažko zranených mužov svojim zraneniam podľahol. Zranenia údajne utrpela aj štvrtá osoba, ktorá však nemocničné ošetrenie vyhľadala sama.

Ďalšie informácie o prípade polícia neposkytla. V súvislosti so streľbou nebol zatiaľ nikto zadržaný. Spevák T.I. v čase streľby ešte nebol na pódiu napriek tomu, že podľa jedného z účastníkov koncertu mal vystúpiť okolo 21.00 h. Jeho agent uviedol, že všetky otázky týkajúce sa streľby v Irving Plaza postupuje polícii.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať