Matka po hádke zastrelila dve dcéry, zabila ju polícia

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
V Amerike to opäť vrie, policajti zastrelili ďalšieho Černocha
V americkom meste St. Louis zastrelili príslušníci polície ďalšieho mladého Černocha. K tragédii došlo podľa policajného šéfa v St. Louis Sama Dotsona, keď mladí černošskí muži utekali zadným vchodom z domu, kde policajti na základe príkazu vykonávali domovú prehliadku. Nahnevaný dav hádzal do policajtov tehly a sklenené fľaše. Výtržníci podpálili auto a niektoré miestne podniky boli vylúpené. Foto: SITA/AP

Fulshear 26. júna (WebNoviny.sk) – Polícia v americkom štáte Texas smrteľne zranila ženu, ktorá predtým zastrelila svoje dve dcéry. Informovala o tom agentúra AP s odvolaním sa na políciu mesta Houston.

Incident sa odohral v piatok na houstonskom predmestí Fulshear pred domom obetí streľby. Podľa úradu miestneho šerifa 42-ročná Christy Sheatsová zastrelila svoje dve dcéry: 22-ročnú Taylor a 17-ročnú Madison.

Šerif Troy Nehls uviedol, že streľba bola zrejme dôsledkom rodinnej hádky, ktorej príčina nie je známa. Predstavitelia úradu šerifa však v minulosti v rodine už zasahovali.

Nehls spresnil, že dve mladšie ženy už boli mŕtve, keď na miesto činu prišli policajti, ktorí videli ženu so zbraňou v ruke, ako sa chystá znovu streliť do jednej zo svojich dcér. Jeden z policajtov ju vzápätí smrteľne zranil.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia