Trump zatiahol do kampane škandály Billa Clintona

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Donald Trump
Donald Trump Foto: SITA/AP

BEDFORD 30. septembra (WebNoviny.sk) – Republikánsky kandidát na amerického prezidenta Donald Trump varoval voličov, že víťazstvo jeho demokratickej súperky Hillary Clintonovej vo voľbách bude znamenať, že do Bieleho domu sa vráti sexuálny škandál jej manžela Billa Clintona. Informovala o tom dnes tlačová agentúra AP.

Trump teda vniesol do prezidentskej kampane 2016 Clintonovej manželské problémy, čo je jeho najnovší pokus otriasť sa po prvej prezidentskej debate z pondelka večera (26. septembra), pretože za svoj výkon v nej bol všeobecne skritizovaný. Na rozdiel od Trumpa Clintonová vysielala v dni, nasledujúce po debate, väčšinou pozitívne posolstvá. Navyše, jej vystúpenie v pondelkovej diskusii vlialo jej kandidatúre novú energiu, napísala agentúra AP.

Clintonová zdôrazňuje, že jej plány prinášajú riešenia bežných problémov amerických rodín, vyplývajúcich z moderného spôsobu života – ako sú vysoké náklady na starostlivosť o dieťa, zvyšujúca sa zadlženosť študentov či neplatená rodičovská dovolenka.

Trump sľubuje nižšie dane a „džoby, džoby, džoby“, ale vystupňoval aj zúfalé varovania a osobné útoky, ktoré ho v zápase o Biely dom stavajú skôr do polohy outsidera.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Donald Trump