Vodič autobusu uprednostnil deti, ktoré by volili Trumpa

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Donald Trump
Donald Trump Foto: SITA/AP

CANADAIGUA 15. novembra (WebNoviny.sk) – Vodič autobusu v školskom okrsku Canandaigua v americkom štáte New Yorku sa dostal do problémov, keď umožnil žiakom, ktorí by volili za prezidenta Donalda Trumpa, vystúpiť z vozidla skôr ako deťom, ktoré by hlasovali za Hillary Clintonovú. Napísala to tlačová agentúra AP.

Fotografia

Školský okrsok mesta Canandaigua informoval, že uvedený prípad sa stal dva dni po tom, ako Trump v prezidentských voľbách 8. novembra porazil Clintonovú.

Okrskoví úradníci uviedli, že vodič autobusu uskutočnil simulované voľby a pýtal sa žiakov základnej školy, koho by volili za prezidenta. Po hlasovaní zdvihnutím rúk nechal vodič deti, ktoré boli za Trumpa, vystúpiť z autobusu ako prvé. Deti, ktoré zdvihli ruku za Clintonovú, museli zostať sedieť na sedadlách autobusu a čakať, kým ich spolužiaci nevystúpia.

Obrazom: Prezidentské voľby v USA

Keď sa niektorí rodičia na správanie vodiča sťažovali, predstavitelia okrskového školského úradu vyhlásili, že vodič musí napísať každému účastníkovi incidentu ospravedlňujúci list.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Donald Trump