Trump privíta nový rok na Floride, príde aj herec Stallone

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Donald Trump
Republikánsky kandidát na amerického prezidenta Donald Trump. Foto: SITA/AP

WASHINGTON 31. decembra (WebNoviny.sk) – Novozvolený americký prezident Donald Trump strávi silvestrovský večer v spoločnosti amerického herca Sylvestra Stalloneho, známeho ako Rockyho či Ramba z rovnomenných akčných filmov. Oznámil to v piatok Trumpov hovorca.

Trump bude sobotňajší silvestrovský večer oslavovať vo svojom sídle Mar-a-Lago v meste Palm Beach v americkom štáte Florida spolu so svojou manželkou Melaniou, najmladším synom Barronom a tiež približne 800 prominentnými hosťami, medzi ktorými má byť i Stallone.

Novozvolený americký prezident podľa amerických médií nedávno zavažoval nomináciu 70-ročného Stalloneho za šéfa Národnej nadácie na podporu umenia (NEA). Stallone však o ponúkaný post neprejavil najmenší záujem a dodal, že sa svoju energiu a voľný čas radšej venuje pomoci americkým vojnovým veteránom.

Honosné historické sídlo Mar-a-Lago, postavené v rokoch 1924-1927, má vyše sto izieb a Donald Trump ho kúpil v roku 1985 za údajne sedem miliónov dolárov. Potom ho zrenovoval a dnes je podľa magazínu Fortune okázalým palácom s hodnotou 200 miliónov dolárov.

Jeho súčasťou je aj privátny klub a kúpele, ktoré Tumpovi vlani zarobili 15,6 milióna dolárov. Denník New York Times prirovnal Mar-a-Lago k Versailles a americká vláda ho vyhlásila za národnú historickú pamiatku.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Donald TrumpSylvester Stallone