Pri nehode autobusu zomrela žena, sedem ľudí sa zranilo

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Vodičovi autobusu sa pri nehode zapichla do tela tyč
Dopravná nehoda, ktorá sa stala v utorok 27. decembra o 20:00 pri obci Topoľníky (okres Dunajská Streda). Neznámy vodič viedol biele nákladné auto smerom na obec Okoč, keď sa z neho uvoľnila časť návesu. Kovová tyč spolu s kusom plachty pri tom zasiahla 46-ročného vodiča autobusu, ktorý pre úraz zišiel mimo cestu. Vodič autobusu je ťažko zranený, ostatné osoby z autobusu sa pri nehode nezranili. Polícia hľadá vodiča nákladného auta. Foto: SITA/KR HaZZ Trnava

PRAHA 12. januára (WebNoviny.sk) – Jeden človek zahynul a ďalších sedem osôb utrpelo zranenia pri nehode autobusu, ku ktorej došlo dnes pri obci Středokluky v okrese Praha-západ. Ďalších sedem ľudí utrpelo zranenia. Príčinu nehody vyšetrujú policajti.

Nehoda sa stala na ceste medzi obcami Středokluky a Kněževes. Autobus mieriaci na pražský Veleslavín zišiel z cesty a narazil do stromu. Vo vozidle sa v tom čase nachádzalo 17 ľudí, napísal spravodajský server Novinky.cz.

Na miesto nehody vyšlo väčšie množstvo záchranárov a hasičov, ktorí tam vyslali aj evakuačný autobus. Podľa prvotných informácií sa pri nehode zranilo sedem ľudí. Jeden človek na mieste zomrel – podľa vyjadrenia hasičov išlo o ženu narodenú v roku 1975.

Cesta bola kvôli vyšetrovaniu nehody obojsmerne uzatvorená. Hasiči po udalosti tiež prehľadávali pomocou termokamery priľahlé pole, aby vylúčili, že niekto z účastníkov v šoku neutiekol. Presné príčiny nehody vyšetrujú dopravní policajti a kriminalisti.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia