Tragédia v USA, trojročný chlapec zabil svojho malého brata

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Zbraň, pištol, náboje
Foto: shutterstock.com

PAYSON 29. mája (WEBNOVINY) – V americkom meste Payson v štáte Arizona sa stala tragédia. Trojročný chlapec nešťastne zastrelil svojho jeden a pol ročného brata. Informoval o tom internetový portál people.com.

Podľa prvých zistení polície trojročný chlapec našiel zbraň v byte u susedov, kde boli obaja na návšteve spolu so svojou matkou. „Pokračujeme vo vyšetrovaní, ale v tejto chvíli ešte nevieme určiť vinníka.“ povedal šéf polície z východnej Arizony Don Engler.

Poloautomatická zbraň bola položená bez dozoru. Chlapci ju zobrali a začali sa s ňou hrať. O tom, že sa majú v rukách pištoľ podľa Englera nevedela ich matka a ani ďalší obyvatelia domu. Osudný výstrel zaznel v spálni, práve v momente, keď tam vchádzala matka oboch detí. Tragédii však už nezabránila. Jej mladšieho syna trafila guľka do hlavy. Následne ho previezli do nemocnice, ale záchranárom sa ho oživiť nepodarilo. Meno obete policajti nezverejnili.

Policajný šéf uviedol, že trojročné dieťa si neuvedomilo, čo sa stalo. Podľa neho bola streľba tragédiou a zasiahla všetkých obyvateľov mesta vrátane jeho policajného zboru. Mnoho z nich má totiž deti v rovnakom veku. Payson je vzdialený 144 kilometrov od Phoenixu a má približne pätnásť tisíc obyvateľov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať