Domácu hádku ukončila streľba, zomreli aj štyri deti

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Domáca hádka v USA sa skončila zastrelením šiestich ľudí
Privolaní policajti na mieste našli dvoch mŕtvych dospelých a tri deti, zatiaľ čo štvrté zomrelo po prevoze do nemocnice. Foto: SITA/ AP

SPRING 10. júla (WEBNOVINY) – Účastník domácej hádky na predmestí amerického Houstonu začal v stredu strieľať na ostatných, pričom šiestich z nich vrátane štyroch detí zabil.

Úrad šerifa okresu Harris v Texase, ktorého správnym centrom je Houston, v písomnom vyhlásení uviedol, že privolaní policajti na mieste našli dvoch mŕtvych dospelých a tri deti, zatiaľ čo štvrté zomrelo po prevoze do nemocnice.

Obrazom: Muž pri hádke zastrelil štyri deti a dvoch dospelých

Útočník tiež postrelil 15-ročné dievča, ktoré ho neskôr identifikovalo a povedalo policajtom, kde ho majú hľadať. Auto s nemenovaným tridsiatnikom zastavili na blízkej ulici pomocou obrnených vozidiel.

Muž údajne pôsobil úplne pokojným dojmom, vzdal sa však až po troch hodinách, na čo vystúpil z vozidla, zdvihol ruky nad hlavu a kľakol si na kolená. Podľa vyjadrenia polície z výpovede jedného zo svedkov vyplýva, že hádka zrejme súvisela s rozpadom rodiny. Vzťah obetí navzájom či k páchateľovi nezverejnili.

Domáca hádka v USA sa skončila zastrelením šiestich ľudí
Foto: SITA/ AP

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia