Veterána z Iraku našli mŕtveho, vyvraždil svoju rodinu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Podozrivý z päťnásobnej vraždy sa zabarikádoval pri Philadelphii
Podozrivý z päťnásobnej vraždy sa zabarikádoval v dome pri Philadelphii. Souderton, Pennsylvania, 15. december 2014. Foto: SITA/AP

EAGLEVILLE 17. decembra (WEBNOVINY) – Irackého vojnového veterána, podozrivého zo zavraždenia šiestich svojich rodinných príslušníkov, našli mŕtveho v lese neďaleko jeho domu v štáte Pennsylvánia.

Obrazom: Podozrivý z päťnásobnej vraždy sa zabarikádoval v dome pri Philadelphii

Na tele mal rezné zranenia, ktoré si pravdepodobne spôsobil sám. Objavením tela v okrese New Hanover pri jeho dome v Pennsburgu sa skončila intenzívna prenasledovacia operácia, ktorá trvala 36 hodín. Niekdajšieho vojaka identifikovali ako 35-ročného Bradleyho Stona. Presnú príčinu jeho smrti stanoví až pitva.

Stone podľa predbežných záverov vyšetrovateľov v pondelok zavraždil svoju exmanželku, bývalú svokru, jej matku, bývalú švagrinú a ďalších dvoch členov rodiny. Prvá streľba sa odohrala v dome v mestečku Souderton, kde žila Stonova bývalá švagriná, ktorú útočník spolu s jej mužom a ich 14-ročným dieťaťom zastrelil.

Vážne pritom zranil aj ich 17-ročného syna. Stone si to následne namieril do priľahlého Lansdalu, kde zavraždil svoju bývalú svokru a jej matku. Neskôr zabil aj svoju bývalú ženu Nicole Stonovú v Harleysville. Za všetkým má byť spor medzi Stonom a jeho exmanželkou o nárok na starostlivosť o ich dve deti. Tie neskôr našli a podľa polície sú v poriadku.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať