Video: Turecký Airbus s 238 ľuďmi na palube zišiel z dráhy

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Turecký airbus
Predstavitelia káthmanduského Tribhuvanovho medzinárodného letiska informovali, že stroj typu Airbus A330 priletel z Istanbulu a pristál až na druhý pokus po tom, ako pol hodiny krúžil nad Nepálom. Foto: SITA/AP

KÁTHMANDU 4. marca (WEBNOVINY) – Lietadlo tureckých národných aerolínií s 238 osobami v stredu počas pristávania v nepálskom Káthmandu zišlo z dráhy, nikto z cestujúcich alebo členov posádky však neutrpel vážnejšie zranenia.

Predstavitelia káthmanduského Tribhuvanovho medzinárodného letiska informovali, že stroj typu Airbus A330 priletel z Istanbulu a pristál až na druhý pokus po tom, ako pol hodiny krúžil nad Nepálom. V himalájskej metropole bola v tom čase hustá hmla a pristávacia dráha bola šmykľavá v dôsledku dva dni trvajúceho dažďa.

Obrazom: Lietadlo spoločnosti Turkish Airlines zišlo z dráhy

Lietadlo Turkish Airlines skončilo uviaznuté v tráve s poškodenou prednou časťou, cestujúci však podľa predstaviteľov letiska vyviazli s modrinami. Jediné medzinárodné letisko v Nepále po nehode v ranných hodinách miestneho času zostalo uzatvorené.

Video: Turecký Airbus zišiel z dráhy

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Turkish Airlines