Putinov hovorca sa oženil s ruskou krasokorčuliarkou

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Dmitrij Peskov
Hovorca ruského prezidenta Dmitrij Peskov Foto: archívne, SITA/AP.

MOSKVA 1. augusta (WEBNOVINY) – Ruská olympijská víťazka v krasokorčuľovaní Taťjana Navková sa v sobotu vydala za hovorcu ruského prezidenta Dmitrija Peskova, informovala agentúra RIA Novosti. Svadba sa konala v čiernomorskom letovisku Soči, ktoré bolo vlani dejiskom zimnej olympiády.

V prípade Navkovej ide o druhé manželstvo, Peskov sa dnes ženil tretíkrát. Pár už má spoločného potomka – dcéru Nadeždu. Peskov bol prvýkrát ženatý s vnučkou sovietskeho veliteľa Semiona Buďonného – Anastasijou, s ktorou má syna.

S druhou ženou Jekaterinou, ktorá pochádzala z diplomatickej rodiny, má dcéru a dvoch synov. Navková má z prvého manželstva so svojím niekdajším trénerom a majstrom sveta v tancoch na ľade Alexandrom Žulinom dcéru, ktorá sa narodila v roku 2000.

Krasokorčuliarka od 12. júna v Soči vystupuje ako jedna z účinkujúcich v muzikáli Karmen – ľadovej šou, ktorej režisérom je Iľja Averbuch. V predvečer dnešnej svadby boli na toto predstavenie pozvaní aj všetci svadobní hostia. Navková svoju športovú kariéru ukončila v roku 2006, ale ešte predtým na olympiáde v talianskom Turíne získala spolu s Romanom Kostomarovom zlato v súťaži tanečných párov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Vladimir Putin