Policajti zachránili bábätko, našli ho v záchodovej rúre

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Čínske bábätko
Čínske dievčatko je v stabilizovanom stave v nemocnici. Foto: twitter.com/PDChina

PEKING 4. augusta (WEBNOVINY) – Čínska polícia zachránila novorodené dievčatko, ktoré uviazlo dolu tvárou vo verejnej toalete v Pekingu. Dieťa je stabilizovanom stave v nemocnici v čínskom hlavnom meste. Informovali o tom v utorok tamojšie štátne médiá a tlačová agentúra.

Policajná stanica zodpovedná za záchranu dievčatka v utorok správy potvrdila po tom, čo o prípade informovali noviny Beijing Times. Noviny tiež napísali, že polícia sa snaží zistiť totožnosť rodičov dievčatka.

Beijing police save new-born baby abandoned in public toilet https://t.co/81SYzOh84m pic.twitter.com/QtYGEoPf7k— People’s Daily,China (@PDChina) 3. Srpen 2015

Novorodencov niekedy opustia nevydaté Číňanky, pretože sa chcú vyhnúť spoločenského biľagu, súvisiaceho s deťmi porodenými mimo manželstva. Niekedy sa rodičia zbavia detí narodených s poruchami.

Noviny uviedli, že polícia sa išla v nedeľu pozrieť na verejné toalety, keď dostala správu, že sa odtiaľ ozýva plač dieťaťa. Policajti zbadali v odpadovej záchodovej rúre chodidlá, a tak jeden z nich strčil do rúry ruku a jemne odtiaľ dievčatko vytiahol.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať