Video: Pri streľbe v torontskom klube zomreli dvaja ľudia

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Američan zabíjal v kine, potom zastrelil aj seba
Foto: SITA/AP

TORONTO 4. augusta (WEBNOVINY) – Najmenej dvaja ľudia v noci na utorok zahynuli a ďalší traja utrpeli zranenia pri streľbe v nočnom klube v najväčšom kanadskom meste Toronto. Informovali o tom agentúry AP a Reuters.

Torontská polícia uviedla, že jeden muž a jedna žena boli zabití približne o 03.30 h miestneho času (09.30 h SELČ) v nočnom klube Muzik, respektíve v jeho blízkosti. Ďalšie tri osoby utrpeli zranenia, z toho dve vážne, a boli prevezené do nemocnice.

Policajný hovorca Frank Bergen uviedol, že streľba sa začala v nočnom klube a následne sa presunula na ulicu. V klube Muzik sa práve konala záverečná párty na trojdňového festivalu OVO Fest organizovaného známym kanadským raperom Drakeom. Či bol v klube počas incidentu prítomný aj samotný hudobník, nie je doposiaľ známe.

Hudobný festival OVO Fest, ktorý organizuje raper Aubrey Drake Graham, držiteľ prestížneho ocenenia Grammy, sa v Toronte konal už šiesty raz. Počas jeho trvania sa strieľalo aj v minulom roku, taktiež pred klubom Muzik, pričom vtedy utrpeli zranenia dvaja ľudia.

Video: Streľba v nočnom klube v Toronte

https://www.youtube.com/watch?v=m_FSmgWJc80

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia