Video: Otec zbil na súde vraha svojej trojročnej dcéry

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Zronený otec vybuchol na súde, zaútočil na dcérkinho vraha
Dwayne Smith zaútočil v amoku pred sudcom na vraha svojej trojročnej dcérky. Foto: youtube.com/printscreen

BRATISLAVA 2. septembra (WEBNOVINY) – Pojednávanie na americkom súde narušil nepríjemný incident, keď sa otec zabitého dievčatka rozohnil a vraha svojej dcérky udrel päsťou do hlavy. Sršalo z neho šialenstvo.

Dwayne Smith prechádzal práve uličkou do prednej časti detroitskej súdnej siene, keď mu cestu skrížil Clifford Thomas, ktorého spolu s matkou dievčaťa Jasmine Gordonovou súdia za neúmyselné zabitie trojročnej Jamily Smithovej, informovali o tom noviny The Detroit Free Press. Kamerové záznamy zo súdu ukazujú Smitha ako sa naklonil a tvrdou ranou zasiahol Thomasa do hlavy. Ten útočníka nevidel prichádzať, pretože bol otočený k nemu chrbtom. Thomas sa okamžite otočil a začal sa brániť, ale Smitha medzitým už spacifikovala ochranka.

Video: Otec zaútočil na súde na vraha svojej dcéry

https://www.youtube.com/watch?v=6eMdbOBCyv0

Matka dievčatka Jasmine Gordonová hystericky plakala a opakovala slovo „Ježiš“, zatiaľ čo jej právnik John McWilliams sa ju snažil utešiť. „Bolo to dosť desivé,“ povedal právnik. „Som rád, že nikto nebol vážne zranený.“

Gordonovej dcéra podľahla minulý rok v septembri poraneniam, ktoré jej spôsobili niekoľkonásobné údery tupým predmetom. Sudca označil jej smrť za vraždu. Thomas a Gordonová boli odsúdení z neúmyselného zabitia a v čase incidentu čakali na verdikt sudcu. Smithovi nebolo viac dovolené vrátiť sa do súdnej siene a mohol byť len rád, že sa vyhol obvineniu. „Keďže sudca odmietol vziať Dwaynea Smitha do väzby za pohŕdanie súdom, nepadli žiadne obvinenia voči zainteresovaným,“ objasnila hovorkyňa úradu šerifa vo Wayne County Paula Bridgesová.

Gordonovej hrozí za neúmyselné zabitie vlastnej dcéry trest odňatia slobody na sedem až 15 rokov a za zneužívanie detí prvého stupňa 14 – 25 rokov. Thomasovi hrozí za neúmyselné zabitie dievčatka šesť až 15 rokov a za vzdor polícii a marenie úradného výkonu jeden až dva roky. O celom incidente informoval portál Liveleak.com.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať