Vo Volkswagene uhorelo päť mužov, dve ženy bojujú o život

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Požiar, auto
Foto: SITA/KR PZ Banská Bytsrica

RHEINFELDEN 26. septembra (WebNoviny.sk) – Päť mužov uhorelo po nehode motorového vozidla typu Volkswagen Golf vo švajčiarskom Rheinfeldene neďaleko hraníc s Nemeckom. Dve členky posádky utrpeli životunebezpečné zranenia. Informovali o tom internetové vydanie denníka Blick, ako aj tlačová agentúra DPA s odvolaním sa na švajčiarsku políciu.

Podľa doterajších poznatkov vyšetrovateľov sa v čase havárie nachádzalo vo vozidle šesť švajčiarskych občanov a srbský turista. Vodič z predbežne neznámych príčin v nočných hodinách stratil kontrolu nad vozidlom, ktoré následne narazilo do stĺpu verejného osvetlenia a potom do stromu, aby ho v krátkom čase zachvátili plamene. Polícia zatiaľ nemá indície, že by nehodu bolo zapríčinilo iné motorové vozidlo.

Policajný hovorca Max Suter uviedol, že mužov zákona alarmoval okoloidúci motorista. Obe zranené ženy našli záchranári v bezvedomí ležať vedľa vraku, v ktorom neskôr našli zuhoľnatené telá obetí. Ženy previezli v ťažkom stave do nemocnice v meste Bazilej, kde ich urgentne operovali.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia