Sexi video českých študentov sa stalo hitom na YouTube

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Ldf

BRATISLAVA 5. februára (WEBNOVINY) – Študenti Lesníckej a drevárskej fakulty Mendelovej Univerzity v Brne prišli s netradičným nápadom ako zaujať nových uchádzačov o štúdium na ich fakulte.

Natočili odvážny videoklip, v ktorom polonahí svalovci a sexy študentky propagujú jednotlivé odbory.

Dva a pol minútové video s názvom LDF (Ľahko dráždivá fakulta) sa okamžite stalo hitom na sociálnych sieťach. Tvorcovia vsadili na spomalené zábery polonahého drevorubača, poľovníka loviaceho slečnu v ‚playboyovom‘ kostýme zajačika či odvážne tancujúcu krásku.

Cieľom študentov bolo, aby sa o ich fakulte vedelo a dráždivou formou povedali, že LDF nie je „nejaká hnojarina a kto vie, čo ešte.“ Uchádzačom o štúdium tak ponúkli niečo, čo v oficiálnych propagačných textoch rozhodne nenájdu.

„Hlavne sme sa chceli odlíšiť od iných škôl a ich propagačných videí, ktoré sú plné študentov chodiacich po chodbách, sediacich v posluchárňach a rádovo motivujúcich nápisov o tom, ako je škola úžasná,“ povedali pre český denník MF Dnes študenti druhého ročníka odboru drevárstva Jiří Ozdobinski a Lucie Rožanská.

Tvorcov podľa ich vlastných slov inšpirovali hudobné klipy, ktoré sú ľahko dráždivé. Klip, ktorému sa rozhodne nedá uprieť originalita, má prevažne pozitívne ohlasy.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia