Video: Dráma na Australian Open. Pád diváčky prerušil zápas

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Najkrajšie momenty zo štvrtého dňa Australian Open

MELBOURNE 21. januára (WebNoviny.sk) – Nepríjemné intermezzo na tribúne mal štvrtkový zápas srbskej tenistky Any Ivanovičovej s Lotyškou Anastasijou Sevastovovou (6:3, 6:3) v 2. kole dvojhry na grandslamových Australian Open v Melbourne. Za stavu 4:3 pre miestnu finalistku zo sezóny 2008 Ivanovičovú spadla na schodoch 15-tisícovej Rod Laver Areny diváčka, duel prerušili počas zásahu záchranárov.

Obrazom: Najkrajšie momenty zo štvrtého dňa Australian Open

„Mala som z toho veľmi zlý pocit. Úplne som sa roztriasla, lebo ten pád bolo dobre počuť, okamžite som strnula. Podľa toho zvuku som si dokázala predstaviť, čo sa dialo, nebolo to príjemné. Dúfam, že bude v poriadku,“ povedala bývalá jednotka renkingu Ivanovičová.

Organizátori uviedli, že návštevníčku po ošetrení na mieste incidentu transportovali na ďalšie vyšetrenia a pozorovania. V utorok počas stretnutia domáceho Bernarda Tomica s Uzbekom Denisom Istominom utrpela diváčka alergický šok, v stredu Francúz Jo-Wilfried Tsonga bojujúci s Austrálčanom Omarom Jasikom pomohol do zázemia zberačke loptičiek, na ktorú išli mdloby.

Video: Ivanovičová po páde diváčky zamierila do šatne

https://www.youtube.com/watch?v=YwP_hYUs10M

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Jo-Wilfried Tsonga