Video: Kyrgios vybuchol, tenis je na s**** skazený a zaujatý

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Nick Kyrgios
Austrálsky tenista Nick Kyrgios v osemfinálovom zápase na turnaji v Miami zdolal Rusa Andreja Kuznecova 7:6, 6:3.. Foto: SITA/AP

MIAMI 30. marca (WebNoviny.sk) – Austrálsky tenisový rebel Nick Kyrgios si ani turnaji ATP World Tour Masters 1000 v americkom Miami na Floride neodpustil farbistú tirádu. V utorok pri osemfinálovom víťazstve 7:6 (3), 6:3 nad Rusom Andrejom Kuznecovom dostal od francúzskeho empajrového rozhodcu Cédrica Mouriera výstrahu za odpálenie loptičky do hľadiska. Úder síce nebol príliš prudký, ale diváčku najbližšie k miestu dopadu pomerne vystrašil, reflexívne uhla.

Kyrgios namietal, že mu zberačka zle hodila loptičku. Keď nepochodil, arbitrovi počas pauzy po nepárnom geme povedal: „Ak by to urobil hocikto iný, povedzme ´Rafa´, nepohli by ste brvou. Tento šport je zaujatý ako nič iné. Všetci to vieme. Je na sračky zaujatý a skazený, absolútne skazený.“ Prepis monológu priniesol napríklad web ABC. Dvadsaťročný 26. muž svetového rebríčka Kyrgios bude vo štvrťfinále v Crandon Parku v lokalite Key Biscayne čeliť Kanaďanovi Milosovi Raonicovi.

https://www.youtube.com/watch?v=l6bcuT3DG84

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Nick Kyrgios