Rybáriková prehráva o set a brejk, zápas prerušili pre dážď

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Najkrajšie momenty zo šiesteho dňa Wimbledonu
Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková prehrala v 3. kole dvojhry žien na Wimbledone s bieloruskou kvalifikantkou Oľgou Govorcovovou za 104 minút 6:7 (4), 3:6. Foto: SITA/AP

LONDÝN 28. júna (WebNoviny.sk) – Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková prehráva 3:6, 1:2 s brejkom s Kanaďankou Eugenie Bouchardovou v utorňajšom zápase 1. kola dvojhry žien na treťom grandslamovom turnaji sezóny Wimbledone v Londýne (27. júna – 10. júla, celková dotácia 28,1 milióna libier, tráva). Vo štvrtej hre viedla Rybáriková na príjme 30:15, keď súboj prerušili pre dážď. Dohrávku napokon pre nepriazeň počasia odložili na stredu.

Dvadsaťsedemročná piešťanská rodáčka Rybáriková, 94. v renkingu WTA, sa usiluje odplatiť o päť rokov mladšej finalistke medzinárodných otvorených majstrovstiev Anglicka 2014 Bouchardovej (48., bola však už aj v Top 5) prehru 4:6, 1:6, ktorú inkasovala v sezóne 2013 v 1. kole na tvrdom povrchu v Pekingu.

Obrazom: Najkrajšie momenty z druhého dňa Wimbledonu

Zverenkyňa Petra Hubera Rybáriková bola vlani v britskej metropole v 3. kole (podľahla Bieloruske Oľge Govorcovovej), pričom úvodnou miestnou prekážkou prešla až na ôsmy pokus v hlavnej singlovej súťaži. Nadviazala tým na 3. kolá z newyorských US Open 2008 a 2009, na Majors sa ešte neprebila ďalej. Pred desiatimi rokmi si Rybáriková v All England Lawn Tennis and Croquet Clube zahrala proti Dánke Caroline Wozniackej o titul vo dvojhre junioriek.

Dvojhra žien – 1. kolo:

Eugenie Bouchardová (Kan.) – Magdaléna Rybáriková (SR) 6:3, 2:1 a 15:30 pri podaní Bouchardovej – prerušené pre dážď, dohrajú v stredu

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Eugenie BouchardováMagdaléna Rybáriková