Video: Cibulkovej faux pas na WTA Finals, brala ho s úsmevom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Dominika Cibulková
Dominika Cibulková so zberačkou loptičiek, na ktorú najprv pred zápasom proti Madison Keysovej zabudla. Foto: reprofoto WTA

SINGAPUR 26. októbra (WebNoviny.sk) – Slovenská tenistka Dominika Cibulková sa pobavene chytila za hlavu, keď jej v utorok na tlačovej besede v Singapure pripomenuli milú roztržitosť z úvodu duelu s Američankou Madison Keysovou (1:6, 4:6) na šampionáte WTA Finals.

„Ani mi nehovorte… Keď som vstupovala na kurt, mávaním som zdravila celú halu a úplne som pri tom zabudla na zberačku loptičiek, ktorá na mňa čakala v prítmí na konci koridoru. Uvedomila som si to, keď ma na to upozornil môj tím z hráčskej lóže. S hrôzou som si pomyslela, ako zle sa to dievčatko musí cítiť. Vrátila som sa po tú zberačku a doviedla som ju na kurt. Vyzerala zmätene, ale napokon to všetko bolo fajn. Akurát sa ešte na môj účet pobavil človek, ktorý robil žreb pri sieti. Neprezradím však, čo bolo obsahom,“ so smiechom povedala Cibulková.

Video priniesol web Tenisovej asociácie žien (WTA). Na chvíľočku sa v ňom mihne tvár dospelého koordinátora so zdeseným výrazom, keď si uvedomil, že Cibulková prechádza okolo zberačky bez toho, aby ju chytila za ruku a vošla na dvorec s týmto – z futbalu známym – symbolickým sprievodom.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Dominika Cibulková