Cibulková začne Australian Open so smútkom v srdci

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Exhibícia Tennis Champions v Bratislave
Slovenská tenistka Dominika Cibulková počas 9. ročníka tenisovej exhibície Tennis Champions v bratislavskom Národnom tenisovom centre. Bratislava, 15. november 2016. Foto: SITA/Marko Erd

MELBOURNE 15. januára (WebNoviny.sk) – Slovenskú tenisovú jednotku Dominiku Cibulkovú zasiahla na prahu melbournských grandslamových Australian Open smutná správa. Vo veku 79 rokov skonal v trenčianskej nemocnici jej starý otec Ľubomír Kaclík. „Navždy budeš v našich spomienkach,“ napísala 27-ročná Bratislavčanka na facebooku, emotívny odkaz orámovala srdiečkami a pridala archívnu spoločnú fotografiu.

„Veru, Dominika ešte také niečo nezažila. Je to prvé úmrtie takého blízkeho človeka v jej živote. Navyše, prišlo celkom nečakane,“ uviedla pre web cas.sk dcéra zosnulého a Cibulkovej mama Katarína.

Dedo šestky svetového rebríčka bol v minulosti futbalovým brankárom, predstavil sa aj v najvyššej čs. súťaži v drese Pardubíc a veľmi fandil svojej vnučke. Cibulková chýbala na sobotňajšej poslednej rozlúčke. „Ani sme neuvažovali o tom, aby sa vydala na taký kus cesty, keď ju čaká Australian Open,“ skonštatovala Katarína Cibulková. Finalistka AO 2014 bude v utorok približne po 3.00 h SEČ hrať v 1. kole s Češkou Denisou Allertovou.

https://www.cas.sk/clanok/497885/pohreb-bude-bez-dominiky-tenistka-ziali-je-to-pre-nu-prve-umrtie-blizkeho-cloveka/

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Dominika CibulkováKatarína Cibulková