Študent vyhral stávku, Bouchardová s ním išla na rande

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Eugenie Bouchardová
Eugenie Bouchardová prehrala stávku a musela ísť na rande s Johnom Goehrkem. Foto: twitter.com/geniebouchard

NEW YORK 16. februára (WebNoviny.sk) – Tenistka Eugenie Bouchardová dodržala slovo a v stredu verejne randila s Američanom Johnom Goehrkem, s ktorým prehrala stávku o víťazovi Super Bowlu.

Kanaďanka počas houstonského finále play-off NFL v americkom futbale neverila, že by New Englad Patriots dokázali obrátiť krajne nepriaznivý vývoj zápasu s Atlantou Falcons a na twitteri už oslavovala víťazstvo svojho obľúbeného tímu. Goehrke neváhal a navrhol Bouchardovej stávku – ak vyhrajú Patriots, pôjde tenistka s ním na rande. Bouchardová súhlasila.

Tím okolo rozohrávača Toma Bradyho napokon dokázal zmazať 25-bodové manko, dotiahol súboj do prvého predĺženia v histórii Super Bowlu a v ňom aj k víťazstvu 34:28.

Bouchardová sa s 20-ročným študentom Univerzity Missoury a svojím veľkým fanúšikom stretla počas ceremónie spojenej s prezentáciou prestížnej série plavkových fotografií pre časopis Sports Illustrated, pre ktorý pózovala prvý raz. Spolu s ňou rolu modeliek prijali aj ďalšie dve tenistky Serena Williamsová a Caroline Wozniacka,. Dánka dokonca už tretí rok za sebou.

Ďalšia časť schôdzky sa odohrala na zápase basketbalovej NBA v Brooklyne. Pár sedel vedľa seba v hľadisku počas súboja s Milwaukee a cez prestávku sa ukázal aj na palubovke, keď hodil do hľadiska niekoľko suvenírov.

Hey @BrooklynNets @barclayscenter pic.twitter.com/4F5t3wN0fE— Genie Bouchard (@geniebouchard) 16. februára 2017

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Caroline WozniackaEugenie BouchardováSerena Williamsová