Rybáriková je po dlhej liečbe v poriadku, bude bojovať

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Najkrajšie momenty zo šiesteho dňa Wimbledonu
Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková prehrala v 3. kole dvojhry žien na Wimbledone s bieloruskou kvalifikantkou Oľgou Govorcovovou za 104 minút 6:7 (4), 3:6. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 20. februára (WebNoviny.sk) – Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková sa minulý týždeň vrátila po siedmich mesiacoch a dvoch operáciách do súťažného diania, inkriminované miesta sa neozvali.

Najdôležitejšia novinka je, že nemám bolesti v kolene a zápästí. Po štyroch zápasoch za štyri dni som pociťovala veľkú bolesť svalov, keďže koleno mi od leta nedovolilo robiť plnú prípravu. Teraz je to však skvelé. Dúfam teda, že všetko bude dobré a vrátim sa tam, kde som bola,“ napísala na facebooku Rybáriková, ktorá sa na turnaji ITF AK Ladies Open s dotáciou 25 000 USD na tvrdom povrchu v hale v nemeckom Altenkirchene prebojovala do semifinále.

Bude to ťažký rok, keďže stratím všetky body. Budem však bojovať a tvrdo pracovať, ak mi to telo dovolí,“ predznamenala 28-ročná piešťanská rodáčka Rybáriková.

Zverenkyňa Petra Hubera Rybáriková v minulosti bola aj na 31. pozícii v singlovom hodnotení WTA. Teraz figuruje presne na 200. priečke, ale môže využívať tzv. chránený renking v podobe 108. pozície – na grandslamovej úrovni na dvoch turnajoch. Do minulého týždňa naposledy bola Rybáriková v akcii 3. júla vo štvorhre na Wimbledone. V júli podstúpila chirurgický zákrok na zápästí nedominantnej ľavej ruky a v auguste mala pod skalpelom pravé koleno.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Magdaléna Rybáriková