Daniela Hantuchová v noci trpela, náladu jej zlepšili kvety

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Hantuchova
Hantuchovej po ťažkej noci zlepšila náladu takáto kytica kvetov. Foto: www.facebook.com

BRATISLAVA 13. februára (WEBNOVINY) – Slovenská tenistka Daniela Hantuchová sa pre zranenie pravého kolena potrápila v utorok nielen na kurte v katarskej Dauhe, ale aj v nasledujúcich hodinách. Daniela Hantuchová si pretrhla väz v pravom kolene a niekoľko týždňov bude mimo súťažného diania.

„Hrala som s veľkými bolesťami už vo Fed Cupe. Ako športovec sa však nechcete vzdať až do poslednej možnej chvíle, hoci je bolesť aj väčšia, než sa dá zniesť,“ uviedla na svojej facebookovej prezentácii 30-ročná popradská rodáčka.

Hantuchová v utorok za stavu 5:7, 0:1 odstúpila z duelu prvého kola dvojhry na turnaji WTA v katarskej Dauhe proti srbskej niekdajšej jednotke svetového rebríčka Ane Ivanovičovej.

„Vďaka za všetky povzbudenia. Mala som ťažkú noc :-((,“ uviedla zároveň prostredníctvom svojho twitterového konta Hantuchová. „Práve som dostala nádherné kvety. Azda mi to pomôže, aby sa moje koleno dalo dokopy rýchlejšie. Zajtra všetkým šťastného Valentína! S láskou Dani!!“ napísala popradská rodáčka, ktorá v singli odstúpila prvý raz od vlaňajšieho júna, keď sa vzdala Ukrajinke Lesii Curenkovej v holandskom Hertogenboschi.

Daniela Hantuchová
Foto: SITA/AP

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Daniela Hantuchová