Video: Hantuchová sa blysla úderom, je medzi najlepšími

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Daniela Hantuchová zdolala na Roland Garros Jovanu Jakšičovú
Daniela Hantuchová zvíťazila v zápase 1. kola dvojhry žien na druhom grandslamovom turnaji sezóny Roland Garros v Paríži nad Jovanou Jakšičovou, 109. v renkingu, v ich premiérovom vzájomnom súboji za 135 minút tesne 2:6, 6:2, 6:4.

PARÍŽ 26. mája (WEBNOVINY) – Slovenská tenistka Daniela Hantuchová získala honor tretieho najkrajšieho úderu prvého dňa hlavnej súťaže dvojhry žien na parížskom antukovom grandslamovom Roland Garros vo výberovom zostrihu, ktorý na svojom webe zverejnila Tenisová asociácia žien (WTA).

Všetko o Roland Garros nájdete —>>>

TU.

Dvanásty raz na medzinárodných otvorených majstrovstvách Francúzska štartujúca Hantuchová v nedeľu zaujala bekhendovým dropšotom, ktorým premenila mečbal proti Srbke Jovane Jakšičovej – 2:6, 6:2, 6:4. Súperka sa nedostala ani len do zóny na dopad podania a už rezignovane vypustila záver šprintu za „umŕtvenou“ loptičkou.

Video: Najlepšie momenty z prvého dňa Roland Garros

Jednotkou sa stal bizarný „smečo-volej“ Američanky Sereny Williamsovej v úplnej blízkosti siete počas duelu s domácou Alizé Limovou. Práve táto Francúzka bola dvojkou prostredníctvom bekhendového winneru popri čiare.

Obrazom: Daniela Hantuchová zdolala na Roland Garros Jovanu Jakšičovú

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Daniela Hantuchová