Kližan a Husárová sú v druhom kole miešanej štvorhry

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Martin Kližan
Martin Kližan Foto: SITA/AP

LONDÝN 27. júna (WEBNOVINY) – Slovenský tenista Martin Kližan a Švajčiarka s koreňmi zo SR Belinda Bencicová zvíťazili v piatkovom zápase 1. kola miešanej štvorhry na treťom grandslamovom turnaji sezóny Wimbledone v Londýne (23. júna – 6. júla, celková dotácia 25 miliónov libier, tráva) nad takisto nenasadeným českým párom Klára Koukalová, Lukáš Rosol za 52 minút 6:4, 6:0. Druhé dejstvo trvalo len 18 minút.

Všetky najnovšie správy z Wimbledonu nájdete

—–> TU.

Rovnako sa podarilo zvíťaziť aj slovenskej tenistke Janette Huárovej a Čechovi Jaroslavovi Levinskému nad tiež nenasadeným americko-ruským tandemom Megan Moultonová-Levyová, Dmitrij Tursunov za 53 minút dvakrát 6:4.

Obrazom: Piaty deň na Wimbledone

Kližan s Bencicovou sa v 2. kole mixu v All England Lawn Tennis and Croquet Clube v britskej metropole stretnú s Američankou Abigail Spearsovou a Rakúšanom Alexandrom Peyom nasadenými ako tretími.

Štyridsaťročná Bratislavčanka Husárová a Levinský budú v 2. kole mixu na medzinárodných otvorených majstrovstvách Anglicka 2014 čeliť Austrálčanom Ashleigh Bartyovej a Johnovi Peersovi, dvanástkam „pavúka“. Už majú garanciu prémie 2800 libier.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Belinda BencicováJanette HusárováLukáš RosolMartin Kližan