Federer prekvapil na Twitteri, radšej by bol Tarzanom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Lukáš Lacko na Roland Garros prehral s Rogerom Federerom
Švajčiarsky tenista Roger Federer počas zápasu prvého kola na Roland Garros, v ktorom hladko porazil Slováka Lukáša Lacka za 84 minút 6:2, 6:4, 6:2. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 31. júla (WEBNOVINY) – Švajčiarsky tenista Roger Federer oslávil dosiahnutie hranice 2 miliónov odberateľov na Twitteri spontánnym pokecom s fanúšikmi. K dispozícii bol približne 1,5 hodiny vrátane 20-minútovej prestávky, počas ktorej mu vraj zlyhala technika.

„Radšej by som bol Tarzanom,“ uviedol niekdajší líder svetového rebríčka, keď dostal otázku, či niekedy chcel byť niektorou z disneyovských princezien. „Chcel by som ovládať break-dance,“ priznal 17-násobný grandslamový šampión pri výzvedách, či je levom parketov.

Alright guys.. it’s been really fun. Until next time! #AskRF was fun as always. Great connecting.— Roger Federer (@rogerfederer) July 30, 2014

„Mňa sa to netýka, ale poznám zopár hráčov, ktorí to robia. Je mi z toho do popuku,“ skonštatoval Federer na margo pomenúvania rakiet.

„V priemere možno. Máte deti?“ podotkol k svojmu osemhodinovému spánkovému režimu Federer, čerstvo už štvornásobný otecko. Čoskoro 33-ročný bazilejský rodák Federer (nar. 8. augusta 1981) je na Twitteri od mája 2013, pripomenul web Asociácie tenisových profesionálov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Roger Federer
Firmy a inštitúcie Twitter