Obrazom: Najkrajšie momenty z druhého dňa US Open

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Druhý deň na tenisovom turnaji US Open
Američanka Grace Minová počas zápasu prvého kola záverečného grandslamového turnaja US Open proti Ruske Jekaterine Makarovovej. New York, 26. augusta 2014. Foto: SITA/AP

NEW YORK 27. augusta (WEBNOVINY) – Na záverečnom grandslamovom turnaji roka US Open sa v utorok o najväčšiu senzáciu postarala americká držiteľka voľnej karty Catherine Bellisová. Pätnásťročná tínedžerka šokujúco vyradila desiatu nasadenú Slovenku Dominiku Cibulkovú 6:1, 4:6, 6:4.

Všetko o US OPEN nájdete

—-> TU

Z nasadených hráčok sa s turnajom rozlúčili aj 32. pavúka Šuaj Čang a vo Flushing Meadows sa v singli dlho neohriala ani „dvadsiatka“ Svetlana Kuznecovová. Bez vážnejších ťažkostí do druhého kola postúpili grandslamové šampiónky Ana Ivanovičová a Samantha Stosurová.

Odporúčame aj:

Video: Serena pobavila divákov, vymenila raketu za mikrofón

Ruská tenistka Jelena Vesninová mala zamiesené na ozrutný herný a mentálny kolaps, napokon zvládla nečakanú zápletku. Univerzálka viedla nad Taiwančankou Čchan Jüng-ťan 6:0, 5:0, ale na konci druhého setu to bola nakoniec ešte dráma, ktorú rodáčka z ukrajinského Ľvova zvládla a vyhrala 7:5.

Obrazom: Druhý deň na tenisovom turnaji US Open

Roger Federer sa stal v utorok v New Yorku prvým hráčom v tejto tenisovej sezóne, ktorý dosiahol 50 zápasových víťazstiev (bilancia 50:9). V úvodnom kole dvojhry na US Open si Švajčiar nasadený ako druhý poradil s Austrálčanom Marinkom Matosevicom za 127 minút 6:3, 6:4, 7:6 (4).

Dominika Cibulková
Foto: SITA/AP
Druhý deň na tenisovom turnaji US Open
Foto: SITA/AP
Druhý deň na tenisovom turnaji US Open
Foto: SITA/AP

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Ana IvanovičováJelena VesninováRoger FedererSamantha StosurováSvetlana Kuznecovová