Rafael Nadal po chorobe prehral hneď prvý oficiálny zápas

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Nadal
Španiel Rafael Nadal po boku krajana Pabla Andújara prehral v 1. kole štvorhry v čínskom Pekingu s česko-americkým tandemom Tomáš Berdych, John Isner. Foto: SITA/AP

PEKING 29. septembra (WEBNOVINY) – Španielsky tenista Rafael Nadal neuspel vo svojom premiérovom oficiálnom zápase po problémoch so zápästím „nedominantnej“ pravej ruky.

V pondelok po boku krajana Pabla Andújara prehral v 1. kole štvorhry na turnaji ATP World Tour 500 China Open v čínskom Pekingu s česko-americkým tandemom Tomáš Berdych, John Isner 5:7, 6:4, 4:10 (zápasový tajbrejk).

Druhý muž svetového rebríčka Nadal minulý štvrtok v exhibičnom dueli v kazašskej Astane prekonal Francúza Jo-Wilfrieda Tsongu. V utorok približne po 10.00 h SELČ ho v 1. kole singlovej súťaže v Pekingu vyzve Tsongov krajan Richard Gasquet.

Nadal pauzoval od 1. júla, keď v osemfinále Wimbledonu nestačil na Austrálčana Nicka Kyrgiosa. Dvadsaťosemročný Malorčan následne premaródoval celú letnú zámorskú sériu turnajov na tvrdom povrchu vrátane newyorských grandslamových US Open.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe John IsnerRafael NadalRichard GasquetTomáš Berdych