Video: Búrlivák Fognini opäť vyvádzal, hádal sa s rozhodcom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Fabio Fognini
Taliansky tenista Fabio Fognini mal po prehre 6:7 (5), 6:7 (7) s valifikantom Lucasom Pouillem ťažké srdce na empajrového rozhodcu. Foto: SITA/AP

PARÍŽ 30. októbra (WEBNOVINY) – Taliansky tenisový notorický kverulant Fabio Fognini pridal v stredu ďalší diel do pravidelne živeného seriálu frašiek.

Brazílsky empajrový rozhodca Carlos Bernardes mu niekoľko desiatok sekúnd odmietal podať ruku, keď si „Fogna“ po prehre 6:7 (5), 6:7 (7) s domácim kvalifikantom Lucasom Pouillem v 2. kole turnaja ATP World Tour Masters 1000 BNP Paribas v Palais Omnisports v Paríži-Bercy neodpustil kritiku arbitrovho výkonu.

„Priznajte, že ste za stavu 7:7 v tajbrejku urobili chybu,“ citovala Fogniniho publicistka Angelica Fratiniová na Twitteri a ďalej konkretizovala, že Bernardesova reakcia na takto podmienené podanie ruky sprevádzané aj vyjadrením „Vy ste sa zbláznili“ bola: „Neurážajte ma. Ja to nerobím vám.“

Fognini v septembri dostal pokutu 2000 USD za vztýčený prostredník smerom k divákom pri odchode z dvorca po šokujúcej prehre s domácim držiteľom voľnej karty Wang Čchu-chanom v 1. kole v čínskom Šanghaji. V júli počas zápasu so Srbom Filipom Krajinovičom v nemeckom Hamburgu nahlas označil svojho súpera za cigánske lajno.

Video: Rozhodca odmietal podať Fogninimu ruku

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Fabio Fognini