Slovenské derby v Acapulcu nebude, Hantuchová sa odhlásila

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Hantuchová na Australian Open skončila, Cibulková postúpila
Slovenská tenistka Daniela Hantuchová počas zápasu druhého kola Australian Open, v ktorom podľahla Španielke Garbine Muguruzovej-Blancovej 1:6, 6:1, 0:6. Melbourne, 22. január 2015. Foto: SITA/AP

ACAPULCO 24. februára (WEBNOVINY) – Slovenská tenistka Daniela Hantuchová sa odhlásila z turnaja WTA v mexickom Acapulcu a v prvom kole nepríde k jej súboju s krajankou Magdalénou Rybárikovou. Hantuchová má podľa oficiálneho komuniké WTA problémy so zranením pravej nohy. Na Rybárikovú teraz čaká v prvom kole v Acapulcu Chorvátka Ajla Tomljanovičová.

„V posledných týždňoch som odohrala množstvo zápasov a stav mojej nohy sa zhoršoval. Je to veľmi nešťastné, keďže mám rada toto skvelé podujatie. Teraz je múdrejšie nechať nohe oddych. Dúfam, že sa o rok vrátim,“ uviedla v oficiálnom stanovisku Daniela Hantuchová.

Tridsaťjedenročná popradská rodáčka Hantuchová figuruje na 45. pozícii vo svetovom rebríčku. S Rybárikovou sa mala na hlavnom okruhu stretnúť prvýkrát v kariére.

Ešte pred odhlásením absolvovala spoločne s Grigorom Dimitrovom a Santiagom Gonzálezom návštevu centra extrémnych skokov do vody zo skál La Quebrada. Kým Hantuchová s Gonzálezom len sledovali šou profesionálnych skokanov, Dimitrov si vyskúšal skok z výšky 35 metrov.

Informácie pochádzajú z webov podujatia a ATP.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Daniela HantuchováMagdaléna Rybáriková