Cibulková a Schmiedlová odstúpili z debla, zahrá si Čepelová

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Dominika Cibulková
Do štvorhry na Wimbledone nenastúpia slovenské tenistky Cibulková (na snímke), ani Schmiedlová. Foto: SITA/AP

LONDÝN 30. júna (WEBNOVINY) – Slovenské tenistky Dominiky Cibulková a Karolína Schmiedlová zrušili svoj štart vo štvorhre žien na treťom grandslamovom turnaji sezóny Wimbledone v Londýne. Informáciu prinieslo twitterové konto podujatia. Cibulková a Schmiedlová mali v 1. kole hrať s Taliankami Karin Knappovou a Robertou Vinciovou.

Twitter medzinárodných otvorených majstrovstiev Anglicka zároveň uviedol, že v debli sa napokon nepredstavia ani americké sestry Serena a Venus Williamsové. Smolou pre Janu Čepelovú je, že po boku Švajčiarky Stefanie Vögeleovej sa po týchto stornách štartu nedostala do akcie ako tzv. lucky loserka z kvalifikácie.

Obrazom: Najkrajšie momenty z druhého dňa na Wimbledone

Podarilo sa jej to až v utorok podvečer, keď sa odhlásili aj Kanaďanka Eugenie Bouchardová a Ukrajinka Lesia Curenková. Čepelová a Vögeleová v stredu v 1. kole debla nastúpia proti domácim držiteľkám voľnej karty Jocelyn Raeovej a Anne Smithovej.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Dominika CibulkováEugenie BouchardováKarolína SchmiedlováLesia CurenkováRoberta VinciováSerena WilliamsováVenus Williamsová