Cibulková vyhrala v Tokiu úvodný duel, čaká ju šestka pavúka

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Dominika Cibulková
Dominika Cibulková počas zápasu 1. kola na turnaji v Tokiu, v ktorom jej súperka Mirjana Lučičová-Baroniová po 54 minútach za stavu 4:6 a 0:1 súboj skrečovala. Tokio, 22. september 2015. Foto: SITA/AP

TOKIO 22. septembra (WebNoviny.sk) – Slovenská tenistka Dominika Cibulková postúpila do osemfinálového 2. kola dvojhry na turnaji WTA Premier Toray Pan Pacific Open v Tokiu. V utorok viedla v zápase 1. kola singlovej súťaže v japonskej metropole nad Chorvátkou Mirjanou Lučičovou-Baroniovou 6:4, 1:0, keď 33-ročná semifinalistka Wimbledonu 1999 po 53 minútach odstúpila.

Dvadsaťšesťročná Bratislavčanka Cibulková, 48. v renkingu, teraz má proti Lučičovej-Baroniovej (85.) bilanciu už 4:0, do utorka naposledy ju prekonala pred troma rokmi na antuke v Ríme 6:1, 6:2. Chorvátka minulý týždeň bola v semifinále v Québec City.

Zverenkyňa kapitána fedcupovej reprezentácie SR Mateja Liptáka Cibulková si medzi najlepšími šestnástimi zmeria sily so španielskou šestkou podujatia Carlou Suárezovou-Navarrovou. Nad 27-ročnou desiatkou hodnotenia vedie 2:0, odkedy na vlaňajších tzv. malých MS WTA v Sofii triumfovala 7:5, 6:4.

Dvojhra – 1. kolo:

Dominika Cibulková (SR) – Mirjana Lučičová-Baroniová (Chor.) 6:4, 1:0 – skreč, Lučičová-Baroniová po 53 minútach odstúpila

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Dominika Cibulková