Fotografia nôh cyklistu z Tour de France šokovala svet

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Bartosz Huzarski
Bartosz Huzarski zverejnil na sociálnej sieti fotku svojich nôh po ťažkej etape. Foto: facebook.com/bhuzarski?fref=photo

PARÍŽ 28. júla (WEBNOVINY) – Poľský cyklista Bartosz Huzarski spôsobil po 18. etape Tour de France rozruch na sociálnych sieťach.

Jazdec tímu NetApp-Endura po 18. etape zverejnil fotografiu svojich nôh, ktorá vyvolala ďalšie diskusie o čistote cyklistiky.

Všetky informácie z Tour de France nájdete

—–> TU

Takto vyzerajú moje nohy po 18. etape. Treba z nich ešte vyžmýkať silu na posledné tri dni. Už však môžme povedať, že to máme z kopca,“ napísal Huzarski ku zverejnenému záberu.

Užívatelia sociálnych sietí sa v komentároch zhodli, že takéto nohy sú nezdravé, nenormálne a sú výsledkom dopingu.

Poliak nečakal, že zverejnenie jeho nôh vyvolá taký zmätok a uviedol veci na správnu mieru. „Pre mňa to nie je nič nezvyčajné, takýto pohľad sa síce nenaskytne každý deň, ale je to úplne obyčajný obrázok, hlavne po náročnom závode pri vysokých teplotách,“ reagoval Huzarski.

Obrazom: V poslednej etape Tour de France sa pilo šampanské, Sagan sa bavil

Dôvodom vyšportovaných nôh má byť aj profesionálny prístup k tomu čo robí, práca s telom, diéta, minimálne tuky alebo to, že od dvanástich rokov prejde ročne 35 000 kilometrov.

Robert Förstemann
Foto: facebook.com/robert.forstemann

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia