Pri Handlovej bude vyše týždňová výluka železničnej dopravy

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Nové vlaky na železniciach
Foto: Železničná spoločnosť Slovensko a.s.

BRATISLAVA 23. novembra (WEBNOVINY) – Na trati Sklené pri Handlovej – Remäta treba rátať na budúci týždeň s výlukami v železničnej doprave.

Ako informuje hovorkyňa Železničnej spoločnosti Slovensko Jana Morháčová, výluka potrvá od utorka 26. novembra od 9:00 do štvrtka 5. decembra do 16:00. Na trati Handlová – Remäta vlaky nahradia autobusovou dopravou.

Pre cestujúcich z Prievidze a Handlovej do Skleného, Hornej Štubne na Turiec, Kremnicu, prípadne opačným smerom, budú pripravené osobitné náhradné autobusy, ktoré budú premávať podľa mimoriadneho cestovné poriadku, a to obchádzkou cez Žiar nad Hronom, okrem spojov medzi 12:00 a 13:00.

Podrobnosti o výluke sú zverejnené na internetovej stránke www.slovakrail.sk. Všetky podrobnosti o cestovaní vlakom získajú cestujúci na čísle Kontaktného centra 18 188, pri volaniach zo zahraničia +421 2448 58 188, ktoré má nepretržitú prevádzku. Informácie im poskytnú i v zákazníckych centrách ZSSK, v osobných pokladniciach či na emailovej adrese info@slovakrail.sk.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia