Zrážka troch áut na D2 skončila tragicky

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Sanitka
Foto: SITA

BRATISLAVA 20. októbra (WEBNOVINY) – Tragicky sa skončila nočná dopravná nehoda troch áut na diaľnici D2 v smere z Kútov (okres Senica) do Bratislavy.

Ako informovalo operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave, nehodu na 27 kilometri D2 im nahlásili dnes krátko pred jednou v noci. Zrazila sa tu jazdná súprava Mercedes Sprinter s prívesom zn. KNOTT, ktorú viedol 61-ročný muž, a osobné auto Citroën Xsara, za volantom ktorého sedel 33-ročný vodič.

Podľa bratislavského policajného hovorcu Michala Szeiffa pri nehode zahynula 18-ročná dievčina a šesť Bulharov, ktorí boli v jazdnej súprave Mercedes Sprinter, previezli so zraneniami do bratislavských nemocnice. Ďalší dvaja ľudia boli ošetrení na mieste. Pri nehode zasahovali hasiči z Malaciek a Senice. Zraneným osobám poskytli predlekársku prvú pomoc a následne vykonali protipožiarne opatrenia.

Ako informoval policajný hovorca Szeiff, z doposiaľ nezistených príčin prišlo ku kolízii Citroëna a Mercedesa Sprinter, následne Citroën vrazil do stredových zvodidiel diaľnice a jazdná súprava vozidla Mercedes sa pravdepodobne následkom nárazu rozpojila a prevrátila. Celková škoda na vozidlách bola predbežne vyčíslená na približne 10 000 eur. Ani jeden z vodičov pred jazdou nepil alkohol. Presné príčiny dopravnej nehody a miera zavinenia sú predmetom ďalšieho preverovania.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať