Kolekcia IKEA PS 2014 aj na Bratislavskom Design Weeku

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Kolekcia IKEA PS 2014 aj na Bratislavskom Design Weeku
Foto: IKEA

BRATISLAVA 22. septembra (WBN/PR) – Dizajnová kolekcia IKEA PS 2014 On the move (V pohybe) prináša flexibilitu a ne-konvenčný spôsob života pre všetkých – kombinovaním formy, funkcie, kvality, trvalej udržateľnosti a nízkej ceny. Predstaví sa aj na Medzinárodnom festivale súčasného dizajnu „Bratislava Design Week“.

Základ kolekcie IKEA PS 2014 netvoria sedačky ani postele. Kolekcia skôr odrᬞa spôsob života mladých ľudí, ktorí si potrpia na dizajn, s ktorým sa dá praco¬vať a využiť rôznymi spôsobmi.

Pre kolekciu IKEA PS 2014 si IKEA „vlastnoručne‟ vybrala dizajnérov z celého sveta. Tí uplatnili prvky moderného mestského štýlu a vytvorili kúsky, ktoré sú dizajnovo krásne, mobilné a multifunkčné, a pritom stále s cenovkou IKEA.

Kolekcia IKEA PS 2014 je hlavne o slobode bývania. Mobilná a multifunkčná – aby pomohla vyťažiť maximum z vášho domova. Nezáleží na tom, či je to miesto, kde pobudnete len chvíľu alebo miesto, kde sa plánujete usadiť na dlhšie.

OBRAZOM: Kolekcia IKEA PS 2014

Fakty o kolekcii IKEA PS 2014

IKEA PS sa prvýkrát zrodila v roku 1995 a zodpovedá vždy najnovším dizajnovým trendom IKEA. Prináša umenie dizajnu pre mnohých ľudí vďaka cenovej dostupnosti výrobkov, ktoré vyvinuli dizajnéri IKEA v spolupráci s externými dizajnérmi. Tak ako všetky výrobky IKEA, kolekcia IKEA PS vznikla kombinovaním tvaru, funkcie, kvality a trvalej udržateľnosti, s nízkymi nákladmi.

• 51 dizajnových výrobkov

• 15 dizajnérov zo Švédka, Japonska, Veľkej Británie, USA, Holandska, Dánska, Francúzska, Poľska a Švajčiarska

• Rôzne materiály, od bambusu až po oceľ

• Vo všetkých svietidlách sú použité svetelné zdroje LED, ktoré ušetria až 85% energie v porovnaní s klasickými žiarovkami

Kolekciu IKEA PS 2014 si teraz môžete prezrieť aj na Medzinárodnom festivale súčasného dizajnu Bratislava Design Week na Laurinskej ulici 15 v Bratislave.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Ikea Bratislava, s.r.o.