Stres v práci? Nuda doma? Naplánujte si dovolenku cez tablet

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia

BRATISLAVA 21. júla (WBN/PR) – Leto je už v plnom prúde a horúce počasie robí dni v kancelárii čoraz neznesiteľnejšími. Dovolenka v nedohľadne, no aspoň že ten víkend sa blíži. Cítite sa podobne? Tak schmatnite svoj smartfón či tablet a naplánujte si výlet. Dovolenkovať dnes môžete vďaka malému zariadeniu vo vašom vrecku či kabelke prakticky okamžite. Že neviete ako? Prezradíme vám!

Vypadni.sk

Keď už máte pocit, že musíte niekam vypadnúť, pomôže vám appka s príznačným menom Vypadni.sk. Paradoxne nesúvisí so žiadnymi pádmi, ale s cestovateľskými tipmi. Vypadni.sk totiž poradí kam by ste mohli „vypadnúť“ cez víkend alebo voľný deň. V databáze môžete nájsť viac ako 1 700 objektov s tisíckami fotografií z celého Slovenska. Objavíte tak krásnu prírodu, architektúru a bohatú históriu našej krajiny.

Stiahnite bezplatne tu.

TripAdvisor

Vybrali ste si destináciu? Pre istotu si ju skontrolujte cez TripAdvisor. Nechcete predsa naraziť na nekvalitné služby, ktoré zavádzajú lákavými popismi. TripAdvisor vám zobrazí hodnotenia miliónov cestovateľov po celom svete, ktorí pred vami vyskúšali jednotlivé destinácie a napísali krátke hodnotenie.

Stiahnite bezplatne tu.

AccuWeather

Destináciu ste si vybrali, skúsenosti cestujúcich sú pozitívne, môžete sa vybrať na výlet. Ale počkať, čo takto si pred odchodom skontrolovať počasie? Aplikácia AccuWeather vám poskytne detailnú predpoveď počasia na najbližších 72 hodín, alebo dlhodobú predpoveď až na 25 dní. Navyše AccuWeather podporuje až 27 jazykov.

Stiahnite bezplatne tu.

HERE Maps

Počasie skontrolované, destinácia vybratá, už len zistiť ako sa do cieľa dostať čo najrýchlejšie a zároveň najefektívnejšie. HERE Maps to urobia za vás. Stačí si stiahnuť bezplatnú navigáciu a môžete vyraziť na cesty. Majte vždy pri sebe bezplatnú a kvalitnú navigáciu s aktuálnymi a detailnými mapami, ktoré sú plné rôznych záujmových bodov, tzv POI.

Stiahnite bezplatne tu.

iStanok

K správnej dovolenke patrí aj dovolenkový oddych v podobe listovania obľúbených časopisov. Dnes už našťastie nemusíte nosiť štósy starých vydaní a hľadať miesto, kam ich uložíte. Všetko máte vždy pohodlne na displeji svojho tabletu. iStánok obsahuje najnovšie vydania obľúbených časopisov, s ktorými budete vždy aktuálni.

Stiahnite bezplatne tu.

Deezer

Potrebujete trošku rozprúdiť zábavu alebo naopak, relaxovať v pokoji s obľúbenou hudbou? Aplikácia Deezer v sebe ukrýva 30 miliónov skladieb od stá tisícok interpretov. Počúvajte vaše obľúbené albumy, non-stop rádiá či odporúčania na zaujímavú hudbu od Deezer Editorov, to všetko navyše bezplatne.

Stiahnite bezplatne tu.

Adobe Photoshop Expres

Vieme, že fotografovanie patrí dnes medzi azda najobľúbenejšie činnosti používateľov smartfónov a tabletov. Odfoťte, upravte a dolaďte vaše fotografie s Adobe Photoshop Expres z dovolenky tak, aby vyzerali ako od profesionálneho fotografa. Navyše, rýchlo, jednoducho, intuitívne a bezplatne!

Stiahnite bezplatne tu.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Microsoft