IBM poskytuje interaktívne služby fanúšikom US Open

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Desiaty deň na tenisovom turnaji US Open
Švajčiar Stan Wawrinka a Kei Nišikori z Japonska. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 4. septembra (WBN/PR) – Spoločnosť IBM (NYSE: IBM) predstavila dynamickú kombináciu mobilných, analytických, cloudových a sociálnych technológií, ktoré sprístupnia v reálnom čase všetkým fanúšikom amerického tenisového turnaja US Open špeciálne analytické interaktívne služby, a analýzy tenisových zápasov.

Spoločnosť IBM a Americká tenisová asociácia (USTA) sa spojili, aby sprostredkovali fanúšikom zapojeným do sledovania tenisu ešte väčší zážitok zo súťažných zápasov na kurtoch. IBM a Americká tenisová asociácia prinášajú tenisové dianie na živo, všetkým fanúšikom, bez ohľadu na to, či práve sedia v hľadisku na kurtoch Národného tenisového centra v New Yorku, sledujú ich v televízií doma, alebo prostredníctvom svojich mobilných telefónov.

IBM a Americká tenisová asociácia sa spojili, aby umožnili fanúšikom plnohodnotne sledovať dianie na kurtoch prostredníctvom Apple mobilných aplikácií pre iPhone a iPad, rovnako, ako aj prostredníctvom aplikácie pre Android zariadenia. Fanúšikovia tak majú okamžitý prístup k stavu skóre, videám, hĺbkovým analýzam zápasov, a k podrobným štatistikám.

US Open aplikácie vytvorené spoločnosťou IBM zahŕňajú aj interaktívne informačné tzv. druhé obrazovky, ktoré môžu sledovať fanúšikovia počas priamych prenosov zápasov v televízii. Spoločnosť IBM tiež navrhla a vyvinula webové stránky tenisového turnaja US Open, ktorých súčasťou sú aj nové súbory dát a zlepšená vizualizácia dát, vďaka čomu sú lepšie komunikované v reálnom čase analýzy jednotlivých zápasov, a postrehy z dlhodobých štatistík turnaja.

IBM Slam Tracker ponúka nové spôsoby interaktívnej práce s dátami, pri ktorej môžu fanúšikovia cez jednoduché rozhranie získať okamžitú analýzu priebehu zvoleného zápasu, z pohľadu jeho jednotlivých ukazovateľov.

Viac informácií k tlačovej správe nájdete Tu.

Fotografie k tlačovej správe nájdete Tu.

Videá a fotografie na stiahnutie nájdete Tu.

O IBM

Spoločnosť IBM je jednou z najväčších IT spoločností na svete a pod názvom International Business Machines poskytuje klientom svoje služby už viac ako 100 rokov. Celosvetovo pôsobí vo vyše 170 krajinách, pričom neustále rozširuje svoje geografické pokrytie, a zamestnáva vyše 430 tisíc zamestnancov. Poslaním spoločnosti IBM je pomocou integrovaných, flexibilných a efektívnych riešení pomáhať svojim zákazníkom redukovať náklady a zvýšiť tak ich konkurencieschopnosť na trhu. Na Slovensku spoločnosť IBM aktívne pôsobí od roku 1990. Samostatná pobočka IBM Slovensko s.r.o. bola založená 7. decembra 1992 a jej generálnym riaditeľom je Martin Murgáč. Hlavné sídlo IBM Slovensko sa nachádza v Bratislave s pobočkami v Banskej Bystrici a Košiciach.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie IBM