IBM a SAP uzavreli partnerstvo v oblasti cloudu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: SITA / AP

BRATISLAVA 16. októbra (WBN/PR) – Spoločnosti SAP a IBM oznámili, že spoločnosť SAP si zvolila IBM za svojho strategického partnera pri poskytovaní infraštruktúrnych cloudových služieb pre svoje kritické podnikové aplikácie, v snahe urýchliť pre firmy možnosť prevádzkovať hlavnú časť svojho biznisu v cloude.

Ponuka služieb SAP HANA Enterprise Cloud je teraz zákazníkom prístupná prostredníctvom vysoko výkonného, otvoreného a bezpečného cloudu spoločnosti IBM. SAP HANA Enterprise Cloud bude na hlavných trhoch vo svete expandovať prostredníctvom dátových centier spoločnosti IBM. Očakáva sa, že takýto spôsob expanzie umožní zákazníkom spoločnosti SAP po celom svete nasadiť ich SAP softvér rýchlejšie, v bezpečnom a overenom cloudovom prostredí spoločnosti IBM.

Veľmi sa tešíme, že môžeme oznámiť rozšírenie jedného z najdlhšie trvajúcich a najúspešnejších partnerstiev v IT priemysle,“ povedal Bill McDermott, CEO spoločnosti SAP. „Toto oznámenie je významným míľnikom v oblasti prechodu podnikov do cloudu,“ povedala pri tejto príležitosti prezidentka a CEO spoločnosti IBM, Ginni Rometty.

Viac informácií nájdete Tu.

Obrázky k téme nájdete Tu.

O IBM

Spoločnosť IBM je jednou z najväčších IT spoločností na svete a pod názvom International Business Machines poskytuje klientom svoje služby už viac ako 100 rokov. Celosvetovo pôsobí vo vyše 170 krajinách, pričom neustále rozširuje svoje geografické pokrytie, a zamestnáva vyše 430 tisíc zamestnancov. Poslaním spoločnosti IBM je pomocou integrovaných, flexibilných a efektívnych riešení pomáhať svojim zákazníkom redukovať náklady a zvýšiť tak ich konkurencieschopnosť na trhu. Na Slovensku spoločnosť IBM aktívne pôsobí od roku 1990. Samostatná pobočka IBM Slovensko s.r.o. bola založená 7. decembra 1992 a jej generálnym riaditeľom je Martin Murgáč. Hlavné sídlo IBM Slovensko sa nachádza v Bratislave s pobočkami v Banskej Bystrici a Košiciach.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie IBM