Microsoft pomôže podnikom rýchlejšie rásť vďaka cloudu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Microsoft
Microsoft kúpil švédsku spoločnosť Mojang, ktorá vymyslela populárnu videohru Minecraft. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 17. októbra (WBN/PR) – Microsoft oznámil rozšírenie dostupnosti svojho cloudového CRM softvéru do ďalších 17 krajín strednej a východnej Európy vrátane Slovenska. Spoločnosť tým uzatvorila svoju ponuku kompletných cloudových služieb pre slovenských zákazníkov.

Spoločne s Microsoft Azure a Office 365 je CRM Online dôležitou súčasťou balíka Microsoft Cloud pre Podnikanie,“ povedal Markus Breyer, generálny riaditeľ spoločnosti Microsoft Slovakia. „Chceme urobiť všetko čo je v našich silách, aby sme tieto cloudové benefity priniesli pre čo najväčší počet podnikov a krajín,“ dodal Breyer.

Dynamics CRM Online v rámci rozšírenia prichádza okrem Slovenska aj do ďalších 16 krajín. Microsoft Dynamics CRM Online je tak od dnešného dňa k dispozícii vo viac ako 25 krajinách strednej a východnej Európy.

S našim produktom Microsoft Dynamics CRM Online, ktorý sme práve predstavili, je na Slovensku dostupný kompletný balík cloudových služieb a aplikácií, ktoré umožňujú slovenským firmám a organizáciám byť agilnejšími, efektívnejšími a konkurencieschopnými,“ doplnil Breyer.

Spoločnosti, ktoré hľadajú jednoduché a intuitívne cloudové CRM riešenia vytvorené pre ich súčasné obchodné potreby, už nemusia ďalej hľadať.

Na Slovensku sa pilotnými partnermi riešenia Microsoft Dynamics CRM Online stali spoločnosti Millennium, WBI a Softip, pričom základné benefity podľa nich sú:

1. Spolupráca Dynamics CRM Online, Office 365 a BI pre Office 365 pre zvýšenie produktivity práce

2. Jednoduchá konfigurácia, rýchle nasadenie aplikácie do produkčného prostredia a rýchla adaptácia užívateľa v prostredí CRM

3. Zavedenie obchodných procesov, prepojenie obchodnej časti, marketingovej časti a starostlivosti o zákazníkov

Keďže je produktivita dôležitou súčasťou každého podnikania, o to viac v oblasti predaja, kde ľudia potrebujú pružne reagovať na potreby zákazníkov, Microsoft zároveň predstavil nové riešenie produktivity predaja. Malým a stredným podnikom ponúka kombináciu služieb Microsoft Dynamics CRM Online Professional s Office 365 a Power BI. Táto výkonná kombinácia, ktorá je dokonale integrovaná s podnikovými aplikáciami, umožňuje obchodným profesionálom zvýšiť produktivitu a dosiahnuť v rámci podniku ešte viac. Toto riešenie je možné zakúpiť za mesačný poplatok 49,80 eur na jedného používateľa.

Viac informácií o produkte Dynamics CRM Online nájdete tu.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Microsoft