IBM inovuje zážitky z Wimbledonu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: IBM

BRATISLAVA 26. júna (WBN/PR) – Spoločnosť IBM a legendárny The All England Club prinášajú inovácie na tenisový turnaj vo Wimbledone. S pomocou cludu, mobilných analytických nástrojov, sociálnych nástrojov a zabezpečenia priblíži IBM grandslamové majstrovstvá tenisovým fanúšikom po celom svete. Nezávisle od toho, kde sa práve nachádzajú budú mať, vďaka novému dizajnu webu wimbledon.com a pokročilým vlastnostiam mobilnej aplikácie, prístup k aktuálnemu skóre, dianiu na kurte a množstvu analýz.

Stránky wimbledon.com sú po redizajne v podaní IBM Interactive Experience prispôsobené na prehliadanie z akéhokoľvek zariadenia. Obsahujú prehľad aktuálneho stavu zápasov v reálnom čase, videá na požiadanie, infografiky, exkluzívne informácie a analýzy. Personalizovaná mobilná aplikácie je dostupná na zariadeniach iPhone, iPad ako aj v offline móde.

Pokročilé analytické nástroje IBM InfoSphere Streams rozpoznajú zlomové momenty zápasu takmer v reálnom čase a pomocou Watson Engagement Advisor poskytnú užívateľovi všetky súvisiace informácie a historický kontext. Pracovníci wimbledonského turnaja budú môcť klásť ďalšie otázky, a dostanú na ne relevantné odpovede, akoby mali k dispozícii tých najlepších tenisových expertov na svete. Svoje zistenia následne budú môcť zdieľať s fanúšikmi na sociálnych sieťach.

IBM navrhla a vytvorila personalizované stránky hráčov na báze IBM Bluemix Cloud, ktoré im poskytnú prispôsobené informácie o rozvrhu ich zápasov, reporty a historické analýzy o ďalších hráčoch, rovnako ako aj informácie o šampionáte v reálnom čase.

Wimbledon Social Command Centre vďaka pokročilej analýze sociálnych platforiem pomôže identifikovať najvplyvnejšie hlasy šampionátu a tenisu, ako aj témy, ktoré fanúšikov najviac zaujímajú. Proaktívne umožňuje zacieliť na ich komunikáciu zapojením sociálnych nástrojov na wimbledon.com využitím IBM SoftLayer a Customer Experience Labs.

S rastúcimi nárokmi na digitálnu komunikáciu súvisí aj potreba zabezpečenia digitálnych platforiem v oblasti kybernetickej bezpečnosti. IBM v priebehu Wimbledonu 2015 odhalí a zablokuje tisícky podozrivých udalostí a do odhalenia a vyriešenia možných útokov zapojí analytiku v reálnom čase.

Viac informácií nájdete Tu.

O IBM

Spoločnosť IBM je jednou z najväčších IT spoločností na svete a pod názvom International Business Machines poskytuje klientom svoje služby už viac ako 100 rokov. Celosvetovo pôsobí vo vyše 170 krajinách, pričom neustále rozširuje svoje geografické pokrytie, a zamestnáva vyše 430 tisíc zamestnancov. Poslaním spoločnosti IBM je pomocou integrovaných, flexibilných a efektívnych riešení pomáhať svojim zákazníkom redukovať náklady a zvýšiť tak ich konkurencieschopnosť na trhu. Na Slovensku spoločnosť IBM aktívne pôsobí od roku 1990. Samostatná pobočka IBM Slovensko s.r.o. bola založená 7. decembra 1992 a jej generálnym riaditeľom je Martin Murgáč. Hlavné sídlo IBM Slovensko sa nachádza v Bratislave s pobočkami v Banskej Bystrici a Košiciach.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie IBM